Kanye West svetu predstavil svojo hčerko

Kanye West je na oddaji Kimine mame Kris Jenner prvič javnosti pokazal fotografijo svoje hčerke North West.

Kanye West svetu predstavil svojo hčerko  (foto: profimedia) profimedia
24. 8. 2013

Po dveh mesecih intenzivne medijske zainetresiranosti, kakšna je videti hčerka Kim Kardashian in Kanyeja Westa je slednji končno pokazal fotografijo svoje prvorojenke, in sicer na pogovorni oddaji Kimine matere Kriss Jenner.

''Kaj ni lepa? Komu mislite, da je podobna,'' je očitno ponosna Kris spraševala občinstvo, na kar je Kanye odgovoril, da si iskreno želi, da bi bila mala North podobna svoji mami.

''Mislim, da je odlična kombinacija vaju dveh. Res je prikupna. Ima Kimine oči in tvoje ličnice in usta,'' je dejala Kris.

Kanye je med oddajo razkril, da bosta s Kim njuno hčerko spodbujala, da sprejema svoje lastne odločitve. ''Dal ji bom priložnost, da razvije različne sposobnosti, potem pa naj se ona odloči, v čem je najboljša in kaj želi početi v življenju,'' je na vprašanje ali bi si želel, da North sledi njemu in postane raperka dejal Kanye.

Zaradi Kim sem boljši človek

Znani raper je spregovoril tudi o smrti svoje matere, ki je umrla med plastično operacijo zaradi zapletov leta 2007. Kot pravi, ga je izguba matere zelo prizadela, zato je dolgo čutil, da življenje nima več smisla, dokler ni spoznal Kim, rojstvo hčerke pa je njegovemu življenju končno dalo stabilnost, ki jo je v svojem živeljenju potreboval, je še pojasnil zvezdnik.

''Zdaj imam dve resnično posebni osebi, za katere lahko živim. Družino, za katero lahko živim. Cel svet, za katerega lahko živim,'' je še v čustvenem intervjuju dejal Kanye ter pohvalil tudi Kim, za katero pravi, da ga je naučila, kako se sprostiti in govoriti z ljudmi na drugačen, bolj skromen način. ''Zaradi Kim sem boljši človek,'' je še ponosno spregovoril o svoji partnerki.