Spoznaj Riley Keough, novo punco Roberta Pattinsona

Robert Pattinson in Riley Keough sta se spoznala prek njegove bivše punce Kristen Stewart, zbližala pa sta se na majskih in junijskih zabavah Diorja. Njuno razmerje je še toliko bolj zanimivo, ker je Riley vnukinja kralja rokenrola Elvisa Presleyja!

Riley je lani igrala
striptizeto v komediji 
Vroči Mike.  (foto: Profimedia, Shutterstock) Profimedia, Shutterstock
8. 7. 2013

SSlavni 'vampirski' lepotec Robert Pattinson je končno naredil korak naprej. Po burni zvezi z nezvesto Kristen Stewart se je namreč zaljubil v Riley Keough. Menda ga pri njej navdušuje tudi to, da gre za vnukinjo legendarnega Elvisa Presleyja!

Novopečeni parček je skupaj preživel ameriški dan neodvisnosti, potem pa je Robert odpotoval v Toronto na snemanje filma.

Robert in Riley sta se spoznala prek njegove bivše punce Kristen, zbližala pa sta se na majskih in junijskih zabavah modne in kozmetične hiše Dior. Igralec je namreč zaščitni obraz parfuma Dior Homme, Riley pa je bila do nedavnega zaščitni obraz dišave Dior Cherie, še vedno pa je tesno povezana s tem podjetjem.

Sicer pa Riley ni njeno pravo ime. V resnici ji je ime Danielle, a se v javnosti predstavlja s svojim srednjim imenom. Rojena je leta 1989, igra klavir in se ukvarja z igralstvom, a vse to za zdaj počne le za svoje veselje, saj ni še ničesar objavila.

Zato pa je igrala v biografski glasbeni drami The Runaways, v kateri je imela glavno vlogo prav Kristen, Riley pa je upodobila Marie Currie, sestro Cherrie Curie, pevke skupine The Runaways.

Tim Jeras za revijo Nova