Spoznaj novega srčnega izbranca Sandre Bullock

Priljubljena 51-letna igralka Sandra Bullock, ki se je leta 2010 ločila od nezvestega 46-letnega moža Jesseja Jamesa, se je zapletla v novo razmerje, v katerem uživa s polnimi pljuči.

Spoznaj novega srčnega izbranca Sandre Bullock (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2015

Hollywoodska zvezdnica Sandra Bullock je po petih letih, ki so minila od ločitve od motociklističnega strokovnjaka Jesseja Jamesa, znova odprla srce.

Srečnik, ki jo je osvojil, je 49-letni fotograf Bryan Randall, ki živi v sončnem Los Angelesu in si kruh služi tudi kot model.

Bryan

Ob ogledu redkih fotografij, ki so jih posneli paparaci, kmalu postane jasno, zakaj je svoje mesto pod soncem našel tudi v modnem poslu.

Na eni od fotografij postavni Američan 'zgoraj brez' povsem sproščeno, z mobilnim telefonom v eni in cigareto v drugi roki, sloni na podboju vhodnih vrat svojega stanovanja.

Ja, na takšno telo je Bryan, ki med drugim slovi tudi po kavalirskem vedenju, lahko upravičeno ponosen – niti grama maščobe, na trebuhu pa 'radiatorčki', ki mu jih zavidajo tudi 20-letniki.

Če k temu dodamo še šarmantne sive lase, postane jasno, zakaj je kot model med drugim predstavljal modno znamko Hugo Boss ter krasil sloviti reviji Vogue in Harper's Bazaar.

Romantična večerja

Sandra in Bryan naj bi se spoznala pred nekaj meseci, in sicer prek skupnih prijateljev. Kmalu zatem sta zaljubljeno plesala na poročni zabavi njenih hollywoodskih kolegov Jennifer Aniston in Justina Therouxa.

"Zelo ljubeče sta ravnala drug z drugim," je povedal eden od svatov. Tako fotografij novopečenega parčka kot tudi fotografij s poroke žal ni, je pa vir še razkril, da je Sandri uspel dober ulov, saj je Bryan zelo čeden:

"Njen fant je izredno privlačen. Je zelo vroč, a hkrati tudi povsem normalen." Da oba prisegata na romantiko, je več kot očitno. To sta dokazala pred nekaj dnevi, ko je fotograf igralko povabil na večerjo v zahodni Hollywood, kjer ni varčeval s pozornostjo in nežnimi gestami.

"Ko sta jedla, jo je z eno roko ves čas objemal. Gladil jo je po koži in poljubljal po ramenu, nato pa sta se močno stisnila, da sta si lahko skupaj nekaj ogledala na Sandrinem mobilnem telefonu," je za revijo People povedal očividec.

Posvečala se je filmom in sinu

Po travmatičnem koncu zakona z Jessejem Jamesom – ob osvojitvi oskarja marca 2010 se mu je še v solzah zahvaljevala za njegovo ljubezen, že nekaj dni pozneje pa se je razvedelo, da jo je prevaral z več ženskami – je bila simpatična zvezdnica kar pet let samska.

"Ko sem izvedela, da me vara, si tega nisem hotela priznati. Po ločitvi pa se mi je vse nabralo, ulegla sem se na tla in jokala," je priznala pred približno dvema letoma.

V obdobju, ko ob sebi ni imela moškega, se je posvečala predvsem snemanju filmov in vzgoji svojega petletnega posvojenega sinčka Louisa Barda.

Sandra

Zdaj pa je dala ljubezni končno novo priložnost, o čemer so med drugim navdušeno poročali tudi gostje omenjene Jenniferine poroke:

"Vsi gostje so opazili, kako srečna je videti," je za revijo People povedal neki drug očividec. Ne smemo pa pozabiti še ene razveseljive informacije – menda se Sandra tokrat za spremembo ni zaljubila v 'bad boya'.

"Bryan je čudovit možakar," je povedal prijatelj družine Randall, ki je še dodal: "Tudi njegovi starši so čudoviti in vsi so ponosni nanj, ker je tako nadarjen fotograf. Veseli so, da se sestaja s Sandro Bullock."

Louis ostaja številka ena

Kdaj bomo Sandrinega novega srčnega izbranca končno videli tudi na kakšni uradni fotografiji z javnega dogodka, ostaja neznanka, a do takrat nam preostajajo še druge fotografije, ki se jih vedno znova razveselimo.

Govorimo seveda o fotografijah Sandre in njenega 'malega moža', ki so res zelo ljubke in vsekakor vredne ogleda. Tudi takrat, ko ima nabito poln delovni urnik, gospodična Bullock namreč ves čas ljubeče skrbi za svojega sinčka Louisa:

"Ne želim, da Louis občuti kakršenkoli pritisk zaradi posla, s katerim se ukvarjam. Opustila bom igralstvo in odšla, če bom videla, da moj posel negativno vpliva nanj. Spakirala bom kovčke in se preselila na Aljasko."

Bolj za šalo kot zares, a po teh besedah smo vsi skupaj lahko prepričani, da Louisa tudi Bryan ne bo izrinil s prestola Sandrinih najljubših moških.

Preberi še: Zakaj ne bo Rihanna nikoli nastopila s Taylor Swift?

Priporočamo tudi članek: 5 najpogostejših napak, ki jih počnemo pri negi kože