Spoznaj žensko, ki je Buraku Ozcivitu (Moja boš) zlomila srce

O nesrečni ljubezni Buraka Ozcivita (Moja boš) smo na naši spletni strani že pisali, tokrat pa boš nekaj več izvedela še o punci, ki je priljubljenemu igralcu strla srce.

Spoznaj žensko, ki je Buraku Ozcivitu (Moja boš) zlomila srce (foto: POP TV) POP TV
28. 2. 2018

Kdo je Ceylan Capa?

Ceylan Capa prihaja iz premožne družine, mama je modna kreatorka, oče pa je zelo znan v tekstilni industriji. Po izobrazbi je glasbenica, med drugim je študirala tudi na Dunaju na glasbenem konservatoriju.

 

A post shared by Ceylan Capa (@ceylancapa) on

Simpatično 30-letnico tako kot glasba privači tudi modna industrija, zaradi česar jo lahko večkrat zaslediš tudi na različnih modnih revijah. Njena ljubezen do mode pa ji je prinesla tudi vlogo televizijske voditeljice na kanalu Fashion TV. 

 

A post shared by Ceylan Capa (@ceylancapa) on

Njena aktivnost na modnem področju pa ni glavni faktor, zaradi katerega so mediji tako radi pisali o njej. Večjo pozornost je namreč požela zaradi svoje zveze z Burakom Ozcivitom, ki je slovenski javnosti poznan predvsem zaradi glavne vloge v seriji Moja boš

Zgodba o njuni nesrečni ljubezni

Ceylan in Burak sta sprva bila zelo srečen in zaljubljen parček. Po poročanju tujih medijev naj bi se govorilo celo o poroki, kateri so njeni starši oporekali, še posebej takrat, ko so se razširile govorice, da naj bi Burak bil gej. Ovire sta takrat premostila in zvezo nadeljevala, dokler ni prišlo do trenj, ki jih je sprožilo Ceylanino ljubosumje (parček je na sliki v levem zgornjem kotu).

 

A post shared by kara sevda lover (@ks_lovers_4ever) on

 Burak je bil že pred vlogo Kemala izredno znan zaradi serije Sulejman Veličastni. Ceylan naj bi motila njegova prepoznavnost in trume oboževalk. Nekateri mediji poročajo tudi, da je povod za razhod bila Fahriye, Burakova žena, ki jo je spoznal na snemanju.

Drugi viri poročajo tudi o tem, da je Ceylan bila tista, ki se je pričela videvati z drugimi (nekaj fotografij naj bi tudi zaokrožilo po spletu), kar je bil glavni razlog za konec razmerja.

Ne glede na to, kdo je bil glavni krivec za razhod, se je zgodba vseeno žalostno končala, kajti, kot je pred kratkim poročala revija Nova, je Ceylan zapustila Buraka ravno dva dni pred njegovim 29-im rojstnim dnem. 

3. Pa nova ljubezen?

Burak se zaradi te neprijetne izkušnje ni zaprl vase in je kmalu stopil v zvezo s Fahriye, s katero se je na snemanju res dobro ujel. Tako dobro, da sta si lani poleti dahnila usodni da. Njuna poroka je bila celo razglašena za naj turško poroko leta. Več utrinkov s poroke si lahko ogledaš tukaj.

Vir: 24sata.hr in revija Nova
Foto: POP TV, Instagram.com/evcenf, Instagram.com/ceylancapa, Instagram.com/ks_lovers_4ever

Preberi še: Moja boš (Kara Sevda): Sočne podrobnosti, ki jih moraš vedeti, če gledaš telenovelo

Priporočamo tudi: Naša novinarka: 5 stvari, ki sem jih spoznala med spremljanjem serije Moja boš (Kara Sevda)