Spoznaj Aimee Osbourne, 'izgubljeno' članico družine Osbourne

Dolgo časa je bila v senci svoje slovite resničnostne družine, zdaj pa je končno tudi Aimee Osbourne vzbudila pozornost in se nenadoma znašla v središču zanimanja javnosti.

Spoznaj Aimee Osbourne, 'izgubljeno' članico družine Osbourne (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2015

Aimee Osbourne je v okviru svojega glasbenega projekta ARO prejšnji teden objavila videospot za svoj prvi singel Raining Gold.

Oglej si ga:

Pri ustvarjanju kariere pa bi se 31-letna hčerka razvpitega 66-letnega rokerja Ozzyja Osbourna in njegove štiri leta mlajše druge žene Sharon najraje povsem odpovedala zvezdniškemu bonusu svoje slavne družine.

(Skoraj) kompleten televizijski klan, zbran okoli poglavarja Ozzyja, je postal svetovno znan v MTV-jevi resničnostni seriji The Osbournes.

V nasprotju s svojo mlajšo sestro, 30-letno Kelly, ki se je že preizkusila kot pevka in med drugim objavila uspešnico Papa Don't Preach, priredbo slovite Madonnine pesmi, pa Aimee omenjene serije nikoli ni hotela izkoristiti za odskočno desko.

Družina jo podpira

Nasprotno, povsem se je izolirala od sicer uspešne in zelo gledane oddaje. Da bi se izognila kameram, se je celo izselila iz družinske hiše.

Osbourne

Televizijski gledalci so jo lahko le nekajkrat videli ob sestri Kelly in 29-letnem bratu Jacku, za kar obstaja dober razlog:

"Hotela sem biti pevka in menila sem, da bi me ljudje takoj stlačili v določen predalček, če bi sodelovala v seriji The Osbournes."

Kljub vsemu pa lahko Aimee seveda vedno računa na podporo svoje družine. Njena mama Sharon je že pljunila v roke in na Twitterju marljivo delala reklamo za novo pesem svoje najstarejše hčerke.

Bitka proti glasbi

Zanimivo pa je, da si Aimee na začetku sploh ni hotela priznati svoje prave strasti, glasbe, saj se nikakor ni želela podati po stopinjah slavnega očeta, vokalista skupine Black Sabbath.

"Povsem naravno je, da se hočeš upirati tistemu, kar počnejo starši. Takoj ko sem sprejela to, da je glasba moja pot, pa sem se upirala tako, da sem hotela glasbo ustvarjati povsem po svoje," pojasnjuje Aimee, ki zato ni hotela izkoristiti možnosti, da bi si kariero zgradila na krilih uspeha svojega očeta.

Verjetno si je tudi zaradi tega vzela tako veliko časa, preden je objavila svojo prvo glasbeno stvaritev. V pesem Raining Gold je vložila vse svoje srce in dušo, pri ustvarjanju pa so jo očitno navdihovale številne osebne izkušnje.

"Hotela sem, da bi pesem izražala strašanski občutek izoliranosti v človeku, če je ves čas narobe razumljen, in hkrati pomembnost odločitve, da se bo tega osvobodil in začel verjeti vase," je Aimee povzela globoko sporočilo svoje pesmi.

Videospot za to pesem se temu primerno posveča enemu izmed teh sporočil – o nekem človeku ali neki situaciji nikoli ne smemo nečesa domnevati le na podlagi zunanjega videza ali prvega vtisa. Ja, o Aimee kot o umetnici bomo verjetno še veliko slišali ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri