Špelca Kleinlercher v solzah zapustila domače in dom

Ena najlepših slovenskih pevk Špelca Kleinlercher iz Domžal se je po mesecih tišine odločila, da za revijo Nova javno spregovori o svoji vroči ljubezni s hokejistom Žigo Pavlinom ter nenadni določitvi, da v prvih avgustovskih dneh zapusti Slovenijo in se preseli k fantu na Švedsko.

6. 8. 2012

"Zadevo sem do zadnjega skrivala, saj sem mnenja, da je to moja osebna odločitev, o kateri ne maram, da se razpravlja na dolgo in široko. Odločila sem se, da svoj pogled na to odločitev zaupam reviji, v kateri sem se pojavila na sto in en način skozi leta. Potrjujem, da res zapuščam Slovenijo in se selim k fantu, hokejistu Žigi Pavlinu na Švedsko," je Špelca razkrila vzrok za tako nenadno življenjsko odločitev.

O ljubezni na razdaljo

»Sprva sem še verjela v iskreno ljubezen na razdaljo, ampak sčasoma ugotoviš, da tako nikakor ne gre, vsaj na dolgi rok ne. To je veliko mučenje za oba, in glede na to, da imam super direktorja v službi – Staneta Cenclja, sem se vse lahko dogovorila z njim, saj seveda, ko zapuščam Slovenijo, zapuščam tudi najboljšo službo radijke na Radiu Hit. In, priznam, da sem se po sestanku z direktorjem zjokala, saj imamo ekipo srčno rada.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri