Špela Grošelj in Grega (Zvezde plešejo) razkrila simpatično zgodbo, kako sta se zaljubila

Je bilo tudi pri vama podobno? 😍

Špela Grošelj in Grega (Zvezde plešejo) razkrila simpatično zgodbo, kako sta se zaljubila (foto: POP TV) POP TV
19. 2. 2019

Špela Grošelj in njen izbranec Gregor Poljanec (Kirsh) že več kot leto dni svoje sledilce razveseljujeta s simpatičnimi skupnimi objavami na njunih družabnih omrežjih. 

In čeprav je njuna ljubezen zdaj pod drobnogledom medijev, je bila včasih skrbno zavita v njuno intimo. Novinarka revije Story se je s parčkom pogovarjala o času, ko je med sodelovanjem za blagovno znamko Proteini.si med njima preskočila prva iskrica ljubezni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

Preberi, kdaj se je začela njuna ljubezen:

"Iskrica je preskočila, ko sva se začela bolj intenzivno družiti na treningih in sem jo začel bolje spoznavati. Sicer takrat ni bil ravno pravi tajming ... Kar nekaj časa sva se šla igro mačke in miši (smeh) in uradno zanetila šele pred letom in pol," je novinarki revije Story povedal Gregor in dodal, da mu je pri Špeli najbolj všeč njena poštenost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

"Je zelo odgovorna in ima vedno rada razčiščene stvari, situacije, odnose. Težav nikoli ne pomete pod preprogo, ampak jih analizira in poskuša rešiti. Ima res dober smisel za humor, ki naju povezuje tudi v trenutkih, ko nama ni do smeha. No, pa ni škrta! (smeh) Je pozorna do ljudi, rada pripravlja presenečenja, ... in ji ni težko priskočiti na pomoč." Kako lepoooooo. 😍

TO ima Špela na Gregorju najraje:

"Obožujem Gregov smisel za humor, zame je najbolj zabaven človek na svetu. Všeč mi je njegova pozitivna naravnanost - v vsaki situaciji zna najti nekaj pozitivnega in njegov kozarec je vedno poln. Poleg tega je dober človek. Ima veliko srce, in to ga v mojih očeh dela še toliko bolj posebnega. Videza, vonja kože, šarma mi sploh ni treba omenjati, ker je to že tako ali tako jasno (smeh)," je še povedala.

Celoten članek si lahko prebereš v aktualni številki revije Story

Fotografije: POP TV

Preberi še: OMG! Nikoli ne uganeš, kako izgledajo naravni lasje Ariane Grande

Priporočamo tudi: Kate Middleton razkrila navado, s katero ji William 'kravžla' živce