Špela Grošelj in Grega Kirsch: Po razhodu vnovič skupaj

Vsi ste se spraševali, če sva s Kirschem spet skupaj,’ pravi Špela Grošelj. In to je resnica. 👇🏼

Špela Grošelj in Grega Kirsch: Po razhodu vnovič skupaj (foto: POP TV) POP TV
17. 9. 2020

Špela Grošelj je v teh dneh na svojih Insta zgodbah delila namig, da se odpravlja na Bled, in to v svoje nekdanje stanovanje, katerega si je kar tri leta delila s svojim tedanjim srčnim izbrancem, Gregorjem Kirschem. 

Kot je priznala, je omenjena Insta zgodba požela veliko zanimanja, predvsem z vprašanjem, kaj se med nekdanjima zaljubljencema dogaja, zato sta Špela in Gregor odgovor vsem radovednežem ponudila v novem IG TV-ju.

Te zanima, kaj se je zgodilo? Tole!

Špela in Grega (na žalost) nista ponovno par, ga je pa Špela obiskala v njegovem apartmaju na Bledu, saj ga Gregor v teh dneh oddaja tudi na turistične bone.

Špela in Gregor sta v video posnetku do potankosti predstavila to prestižno 160 kvadratno nastanitev, kot je videti, pa je njun odnos odličen.

Video si lahko v celoti pogledaš tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

'Vesela sem, da imam s svojimi bivšimi tako dober odnos, da se lahko z njimi kadarkoli dobim na kavi,' je povedala na začetku posnetka, in moramo priznati, da smo tudi mi veseli, da je temu tako.

Špela in Grega sta namreč veljala za enega najbolj simpatičnih slovenskih estradnih parčkov, zato smo se na uredništvu zeloooo razveselile, ko smo - pa čeprav le za kratek čas - na Instagramu skupaj ujeli njuno igrivo energijo. 

Ljubezen po domače: Tamara končno razkrila VZROK razhoda z Renatom (tega nismo pričakovali!)

Se spomniš Jakove Kaje (Ljubezen po domače)? Leto po oddaji je ZELO drugačna

Fotografije: POP TV, Igor Zaplatil