Šovu Zvezde plešejo se bo pridružil novi plesalec!

Preveri, kdo je novi plesalec oddaje Zvezde plešejo in kakšna bo njegova vloga.

Šovu Zvezde plešejo se bo pridružil novi plesalec! (foto: Bor Slana) Bor Slana
17. 5. 2018

Matej Krajcer poškodovan!

V nedeljski oddaji, ko je Matej Krajcer še drugič odplesal charleston z Ivico, se je poškodoval. Že prvi izvidi so nakazovali, da gre za resno poškodbo, včeraj pa je bilo dokončno potrjeno, da je njegova zadnja stegnska mišica natrgana.

Matej ima predpisan počitek, tako da se je moral odpovedati nastopu v polfinalu, kjer bi se pridružil Gorki in Andreju v plesnem triu.

"Že med plesom sem slišal, da je nekaj počilo, tako da mi je bilo jasno, da gre za resno poškodbo. V teh dneh sem bil na zdravniških pregledih, ki so to potrdili, tako da sem moral žal odpovedati ples z Gorko in Andrejem. Zelo mi je žal, da ne bom zaplesal z njima v triju in jima želim veliko sreče," je o poškodbi povedal Matej.

"Matejeva poškodba me je res užalostila, saj sem si želela plesati z njim, tako da sem ves čas upala, da ni hujšega. Sem pa takoj razumela, da nimamo kaj in je zdravje na prvem mestu. Pomembno je, da se pozdravi," je o poškodbi povedala Gorka, ki se je takoj začela spraševati, kaj pa zdaj.

Kdo bo novi plesalec, ki bo to nedeljo zaplesal na parketu Zvezde plešejo?

Gorki Berden in Andreju Rebuli se bo tako v plesnem trojčku pridružil profesionalni plesalec Matic Rodica.

Matic se je s plesom začel ukvarjati pri osmih letih in že kmalu osvajal domača prvenstva. Pri 15 letih ga je plesna pot peljala v Ljubljano, kjer je kariero nadaljeval s plesalko Anno Matus.

"S plesalko sva vstopala v finale na največjih svetovnih tekmovanjih kot najboljši slovenski par. Prehod med najmočnejšo člansko konkurenco je bil zelo uspešen, saj sva s dosegala vrhunske rezultate doma in v tujini, kjer sva iz marsikaterega tekmovanja prinesla  stopničke," opiše kariero Matic, ki pa se je od plesa oddaljil zaradi družinskega posla.

Kljub temu pa plesnega sveta ni povsem opustil in se je ukvarjal s poučevanjem plesa in koreografiranjem ter si tudi ljubezen našel v plesalki Tadeji Pavlič, sicer tudi plesalki v šovu (fotografija spodaj).

Matic nam je zaupal tudi občutke po prvem treningu.

"Prvi trening je bil nepopisen. Prvič sem se znašel na tako velikem televizijskem odru, tako da mi je bilo presenetljivo boljše, kot sem si predstavljal. Zdi se mi, da sem kamere zelo hitro odmislil in mi je bilo zelo všeč. Seveda imam pa tudi malo treme," je povedal Matic in izdal nasvete, ki mu jih je dala punca in lanska zmagovalka Tadeja: "Svetovala mi je, da naj čim prej odmislim kamere in naj bom to, kar sem."

Svoje občutke ob dogajanju pa sta strnila tudi Gorka in Andrej.

"Matic se mi zdi super, tako da sem pomirjena in zadovoljna. Zdi se mi, da se zelo hitro uči, edino zoprno je, da bomo imeli nekaj več treningov, ob tem napornem ritmu, pa zato res ni pravi trenutek. Se mi pa zdi Matic krasna zamenjava. Mislim, da bomo to odlično izpeljali."

Andrej je še dodal: "Z Maticem sva kolega že od tekmovalnih let, tako da se poznava 15 let. Je dober plesalec in paso doble mu paše na njegov stil plesanja, tako da je bil na prvi vaji hitro zraven in zelo prilagodljiv."

Preberi še: Nika Urbas (Zvezde plešejo) je brez zadržkov pokazala, kako je videti v kopalkah

Priporočamo tudi: Odkrili smo plat Andreja Škufce (Zvezde plešejo), ki je do zdaj še nisi poznala