Šokantne podrobnosti: Prijatelji Heidi Klum so se razgovorili!

"Seal je bil zaslepljen z ljubosumjem, zaradi njegovega besa in agresivnosti pa je razpadel njun zakon," so povedali prijatelji nemške manekenke Heidi Klum, ki je s pevcem Sealom nekdaj sestavljala idiličen zakonski parček.

3. 9. 2012

Heidi je prijateljem menda zaupala, da je Seal vložil zahtevo za ločitev, v kateri je – čeprav sta pred poroko

podpisala predporočno pogodbo – zahteval del njenega denarja. Želel se je dokopati do 70 milijonov dolarjev njenega bogastva, lepotica pa trdi, da je glavni razlog za njegovo nerazumno vedenje ljubosumje. To je še zlasti prišlo do izraza, ko je začela hoditi s svojim telesnim stražarjem, čeprav ločitveni postopek uradno še ni zaključen.

Njeni prijatelji so začutili potrebo po tem, da spregovorijo v javnosti in da jo na ta način zaščitijo, saj je Seal pred tem izjavil, da bi lahko počakala, da se ločita, preden začne bloditi z osebjem.

"Rad bi videl, da bi Heidi za seks našla nekoga drugega, ne človeka, ki je na njeni plačilni listi. To kaže, da sploh nima stila, jaz pa bi si želel, da bi lahko rekel, da sem bil poročen s fino žensko," je izjavil Seal, ko so se v javnosti pojavile fotografije Heidi in njenega telesnega stražarja.

Kot da vse to ne bi bilo dovolj, pa je v javnost le nekaj dni zatem pricurljala še ena sočna informacija.

Omenjeni telesni stražar namreč ne pazi le na Heidi, ampak tudi na Seala, ki se menda zelo težko spoprijema s tem dejstvom!

Skrivnostni Martin Kristen je bil za Heidi rama, na kateri se je lahko zjokala, ko ji je bilo zaradi ločitve najtežje. Ker je bil ob njej, ko je preživljala najhujše trenutke, se je zaljubila vanj.

Seal njunega razmerja več kot očitno ne odobrava, a Martin kljub temu še naprej dela zanj.