Ojej! Na dan prišlo, da se Sofia naj ne bi uvrstila v finale zato, ker je njena mentorica znana Slovenka

Si vedela, da je njena mentorica ta slavna pevka? 😮

Ojej! Na dan prišlo, da se Sofia naj ne bi uvrstila v finale zato, ker je njena mentorica znana Slovenka (foto: Voyo) Voyo
16. 11. 2023

Če si tako velika oboževalka oddaje Slovenija ima talent kot me, potem gremo stavit, da vsako nedeljo zavzeto navijaš za svoje favorite in budno spremljaš dogajanje! 

Prejšnjo nedeljo si tako lahko opazovala nastope številnih nadarjenih posameznikov, med katerimi je bila tudi Sofia Chernitsyna, ki je občinstvo navdušila z izvedbo pesmi legendarne britanske skupine Queen.

Mlada pevka je s svojimi nastopi v preteklih oddajah čisto navdušila občinstvo in žirijo, ki je dejala, da je Sofia popoln paket glasu in igralskih sposobnosti.

Zato je dejstvo, da se nadarjena pevka ni uvrstila v finale, presenetilo in razočaralo številne gledalce. Nad tem je bila razočarana tudi Sofijina učiteljica petja - Alenka Gotar

Nekateri spletni komentatorji pa so mnenja, da Sofii usluge ni naredilo sledeče razkritje:

"Zdaj pa tako. Večina ta-istih gledalcev pravi, da si šolani vokali ne zaslužijo finala. Mislim, da je to dekle zgrešilo finale zato, ker je njena učiteljica petja (vsaj tako je ta navedla na svojem FB profilu) Alenka Gotar in ji je z razkritjem tega podatka naredila slabo uslugo. Strinjam pa se, da je bil nastop zelo dober in je nase zelo dobro opozorila ter da ima, če bo tako nadaljevala, pred seboj res bleščečo kariero." 

Sofia je za spletni portal Žurnal24 povedala, da z njo res vadi že skoraj tri leta in da lahko reče, da je to ena izmed najboljših izkušenj njenega življenja.

18-letna Sofia, ki je glasbeno šolo začela obiskovati pri šestih letih, se je sicer pred tremi leti v Slovenijo preselila iz Rusije in s sodelovanjem v oddaji Slovenija ima talent ima občutek, da se ji končno uresničujejo njene največje sanje.

Njen nedeljski nastop si lahko pogledaš TUKAJ:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slovenija ima talent (@slovenijaimatalentpoptv)

Takšne komentarje je po svojem nastopu na Talentih prejela Sofia - se strinjaš z njimi? (FOTO)