Britanski mediji pravkar razkrili bizaren FETIŠ princa Williama (joj, tole pa je nerodno)

Kate naj se s tem NIKAKOR ne bi strinjala, zato je predlagala ... no, preberi v članku, kakšno rešitev.

Britanski mediji pravkar razkrili bizaren FETIŠ princa Williama (joj, tole pa je nerodno) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 8. 2022

Prince William se nikakor ne more otresti zlobnih jezikov. Enkrat mu očitajo afero, drugič ločitev (o tem smo pisali tukaj), sedaj pa so se britanski mediji razpisali o vročem fetišu, ki ga pripisujejo prav Princu Williamu.

Na Twitterju je namreč zelo popularen ključnik #PrinceOfPegging.

Preden pa gremo predaleč po tej poti (in razjezimo kraljico), naj poudarimo, da gre le za špekulacijo številnih medijev in uporabnikov spleta. Zaenkrat kraljeva družina ali njihovi predstavniki teh objav niso ne zanikali ne potrdili, zato je lahko vse stvar domišljije ... 

Kaj sploh je pegging?

Običajno gre za penetriranje ženske v moškega, s pomočjo seks igračk (strap-on dildo). Moški naj bi pri tem uživali zaradi draženja moške G-točke (aka prostate): gre za pogosto spregledano točko, ki pa moškim (lahko) prinaša nebesne užitke.

Več si preberi tukaj: Pegging je nov SEKS TREND, ki ga moraš poznati (in priljubljen je bolj kot kdajkoli prej!) 

Zgodbo je prvi razširil eden zelo popularnih Instagram trač profilov, DeuxMoi

"Izvenzakonska afera te britanske kraljeve osebe je javna skrivnost v Londonu in med angleškimi umetniki, o njej pa govorijo na vseh zabavah in časopisnih pisarnah. Na nedavni medijski zabavi so mi povedali, da je pravi razlog za afero kraljeva ljubezen do pegginga, za kar je njegova žena veliko prestaromodna. Žena nima nič proti temu in ima pravzaprav raje, da njen mož uživa v spolnih odnosih tako, da potrebe zadovolji drugje - vsaj dokler stvari ne postanejo čustvene, kar se je zgodilo pri zadnji ženski.”

Seveda je več članov kraljeve družine, ki bi lahko ustrezali temu opisu, a je javnost prepričana, da gre za Williama. Naj spomnimo, da so bile govorice o varanju z Rose Hanbury, markizo Cholmondeleysko v 2019 zelo glasne.

Kaj pa ti misliš - kdo je #PrinceOfPegging?

Preberi še: Drama! Meghan Markle izgubila živce in v žensko zalučala skodelico čaja, kaj se dogaja?! 

Priporočamo tudi: Palača princu Georgeu in Louisu ter princesi Charlotte spremenila priimek v TOLE (+razlog, zakaj)