Smrtno nevarne plastične operacije slavnih

Nobena skrivnost ni, da številni lepi, slavni in bogati pogosto odhajajo pod nož, da bi na svojih telesih popravili določene pomanjkljivosti, ki jih motijo. Danes je to početje v Hollywoodu nekaj povsem normalnega, kot je za navadnega smrtnika obisk frizerja ali kozmetičarke. Vendarle pa prav vsaka lepotna operacija predstavlja določeno tveganje in včasih ne poteka vse po načrtih ...

19. 9. 2012

Medtem ko nekateri priznavajo kirurške posege, opravljene na svojih lepih teleščkih, drugi pa ne, je tudi nekaj tistih, ki so zaradi lepotne operacije (skoraj) izgubili življenje.

Donda West

Nedvomno najbolj znan primer med temi nesrečniki je mama raperja Kanyeja Westa, ki je znan tudi kot srčni izbranec resničnostne zvezdnice Kim Kardashian.

Oseminpetdesetletna dr. Donda West, profesorica angleščine na univerzi Clark Atlanta, se je zatekla po pomoč h kirurgom, ker je hotela, da bi ji nekoliko dvignili prsi in ji z liposukcijo zmanjšali trebuh. Zapleti, ki so sledili po kirurškem posegu, pa so jo stali življenja.

Tameka Foster

Tameka Foster, nekdanja soproga glasbenika Usherja, je preživljala pravo dramo, ko se je v Braziliji podvrgla zategovanju kože na trebuhu.

Osemintridesetletnica se je hotela po rojstvu drugega sina Naveida znebiti odvečne kože na trebuhu, in ker operacija ni potekala tako, kot bi morala, so jo zdravniki dali v umetno komo. Po anesteziji je utrpela možgansko kap, a je na srečo povsem okrevala.

Star Jones

Ameriška voditeljica Star Jones je očarala javnost, ko se je po dolgih letih bitke z odvečnimi kilogrami odločila za zmanjšanje želodca. S pomočjo tega posega je v treh letih izgubila neverjetnih 72 kilogramov!

Pozneje je hotela z zategovanjem in dviganjem nekoliko popraviti še svoje prsi. Takrat pa so šle stvari po zlu in Star je morala zaradi svoje zgodovine krvne anemije štiri dni ostati v bolnišnici. Življenje ji je rešila transfuzija krvi, ki jo je dobila med plastično operacijo.

Renee Graziano

Resničnostna zvezdnica Renee Graziano je za 'kirurško preobrazbo' zapravila več kot 30 tisoč dolarjev.

Za Renee, ki sodeluje v šovu Mob Wives, se je operacija, med katero so ji v zadnjico vstavili vsadke, skoraj končala tragično. Ko se je po štiri ure trajajoči operaciji prebudila iz narkoze, se je namreč obrnila in premaknila v napačno smer, zato so se ji strgali šivi. Izgubila je ogromno krvi in po hitrem postopku so jo prepeljali v univerzitetno bolnišnico Staten Island, kjer so ji bogovi v belem rešili življenje.

Heidi Montag

Verjetno ste že vsi slišali za Heidi Montag, 26-letno zvezdo resničnostnega šova Hollywoodski griči, ki se je podvrgla kar desetim plastičnim operacijam v enem samem dnevu! Čeprav je trdila, da je vse potekalo v najlepšem redu, se je pozneje razvedelo, da je v resnici prišlo do zapletov.

Njeno dihanje se je upočasnilo, veliki odmerki zdravila demerol pa so situacijo še dodatno poslabšali. Zaradi vsega tega so ji dodelili čuvaja, ki je nanjo pazil 24 ur na dan. Na srečo se je na koncu vse dobro izteklo. 

Povzeto po reviji Lea