Nov slovenski šov - Paradise hotel v Kostariki

Začel se je Paradise hotel - šov, ki deluje brez nekih pravih pravil, njegovi glavni akterji pa so samski mladci in mladenke, katerih glavna naloga je zabava, spoznavanje novih ljudi in seveda flirtanje nonstop!

14. 11. 2012

Šov, ki je v celoti posnet v Kostariki, je že v prvi oddaji postregel z zabavo in pozneje globokim poljubom najbolj vročega para, že drugi dan pa je bilo na vrsti prvo pravo mečkanje med rjuhami.

Koliko parov se bo še tako pobliže spoznavalo med rjuhami, bomo videli v prihodnjih epizodah, zagotovo pa jih bo še kar nekaj, saj jih čaka še veliko zabave, popitega alkohola in spanje v skupnih posteljah, kar hitro privede do sladke skušnjave.

Vse o šovu Paradise hotel!

Vse o resničnostnem šovu Paradise hotel lahko po novem spremljaš tudi na portalu Govori.se in sicer v njihovi novi rubriki, ki so jo - kako prikladno - poimenovali kar Paradise (seks) hotel. Na tem spletnem mestu boš lahko brala vroče dnevne novice o stanovalcih seksi paradiža, obljubljajo pa tudi ekskluzivne video posnetke s snemanj šova.

Verjamemo, da najbolj zanimivi kadri šele prihajajo ;)

Edina pravila v šovu

Paradise Hotel je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 21. uri, razen ob dveh torkih, 20. novembra in 4. decembra, ko bo na sporedu prenos tekme UEFA Liga prvakov.

Teden v Paradise Hotelu traja štiri dni, četrti dan je eliminacijski.

Četrti dan morajo namreč biti vsi tekmovalci poparčkani – vsako dekle si mora izbrati 'svojega' fanta in vsak fant mora imeti 'svoje' dekle. Tisti, ki ostane brez partnerja, mora nemudoma zapustiti rajski hotel v Kostariki in odpotovati domov. Ampak pravih pravil ni in ekipa je dnevno pripravljala nova presenečenja za tekmovalce, težke naloge in preizkušnje. Tako gledalci kot tekmovalci ne bodo nikoli vedeli, kaj lahko pričakujejo naslednji dan ...

Predstavljamo stanovalce!

V nadaljevanju predstavljamo vse te vroče mladenke in mladeniče, željne novih avantur.

Anastazija Lavtar, 19 let

Horoskop: škorpijon

Kraj: Tržič

★ V prvih epizodah je še zelo zadržana. Sicer pa ima tudi slavnega očeta, njen oče je slovenski šaman Robert Lavtar. Ukvarja se z manekenstvom, jaha, rada ima konje. O sebi meni, da je pozitivna, močna, a hkrati občutljiva oseba. Pravi, da se ne boji ničesar.

★ Zakaj se je prijavila v Paradise Hotel: V Paradise Hotel pa se je prijavila zaradi osebnega izziva, pridobitve novih izkušenj. Zanimalo jo je tudi, kako bo funkcionirala tako daleč od doma med neznanci.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Nasmeh.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Arogantnost.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Pri moških Keanu Reeves, med ženskami Gisele Bündchen, pri Slovenkah Maja Martina Merljak.

Tilen Kos, 22 let

Horoskop: dvojčka

Kraj: Ljubljana

★ Dela kot natakar, je pravi 'party boy', sicer dela kot natakar v ljubljanskem lokalu Cirkus, je velik osvajalec, zdi se najbolj razigran med vsemi, šaljivec. O sebi pravi, da je trmast, samozavesten in zabaven. Strah ga je pajkov, kač, tudi nad višino ni najbolj navdušen.

★ Zakaj se je prijavil v Paradise Hotel: V Paradise Hotel se je prijavil zaradi življenjske izkušnje ter novih prijateljev in poznanstev. Škodila ne bi tudi medijska prepoznavnost, privlačna pa se mu je seveda zdela tudi denarna nagrada.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Dekle mu mora biti všeč v obraz in to se mu zdi bistvo, kakšen kilogram preveč ga ne moti. Privlači ga glamurozen stil oblačenja.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Ne mara pretiranega kajenja.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Pri ženskah Bar Refaeli, čeprav jih je veliko, pri moških David Beckham. Pri Slovencih razen Maje Martine ne najde nobenega, pravi le, da ko bo starejši, bo kot Cavazza. :)

Renata Jakovljevič, 25 let

Horoskop: bik

Kraj: Ribnica

★ Študentka matematike v Ljubljani, v prostem času rada poje, igra ročni nogomet ali igre s kartami. Od pojavljanja na malih ekranih ne pričakuje pravzaprav ničesar. Najbolj se boji smrti. Deluje dokaj fantovsko. V prvih epizodah pusti vtis precej ostre punce, deluje najbolj taktično.

★ Zakaj se je prijavila v Paradise Hotel: Za vstop v Paradise Hotel se je odločila, ker je potrebovala spremembo od vsakdanjika in si je želela odpotovati daleč stran v kraje, ki si jih do zdaj ni mogla privoščiti.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Najprej opazi nasmeh.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Preveč samohvale.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Nikoli ni razmišljala o tem, se ji pa zdi Megan Fox zelo huda, pri moških pa vsi, ki se lepo smejijo. Slovenske scene ne pozna, ampak kar dobra ji je Maja Keuc. Od moških pa nihče.

Domen Krajnc, 23 let

Horoskop: rak

Kraj: Maribor

★ Študent 4. letnika pravne fakultete v Mariboru, aktiven je kot košarkarski sodnik na tekmah mlajših kategorij, zanimajo ga sicer vsi športi in ima dokončan tečaj plesa (standardni in latinsko ameriški plesi 1., 2. in 3. stopnja ter salsa in bachata 1. stopnja). Želi si preizkusiti v igralstvu in vodenju. O sebi pravi, da je izredno komunikativen, zgovoren, zabaven, vedno nasmejan, odgovoren, vztrajen, organiziran. Pravi, da se ne boji ničesar, razen samega sebe, v Kostariki pa je premagal strah pred kačami.

★ Zakaj se je prijavil v Paradise Hotel: Za prijavo v Paradise Hotel se je odločil predvsem zato, ker rad počne nove, še nepreizkušene stvari, saj tako spozna samega sebe in nove ljudi. Želel se je tudi preizkusiti v strateški igri ter seveda zmagati.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Najprej opazi lep nasmeh, urejenost, lepo kožo, športno postavo, stil oblačenja. Najbolj ga privlačijo zgovornost, smisel za humor, pozitivna energija, optimizem.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Neurejen zunanji videz, lenoba, pesimizem.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Pri ženskah Eva Longoria, pri moških David Beckham, pri Slovenkah Maja Martina Merljak.

Gorazd Žagar, 31 let

Horoskop: oven

Kraj: Žalec

★ Njegov hobi so evropske borilne veščine, rad preučuje obdobje srednjega veka. O sebi pravi, da je vztrajen, odločen in zahteven. V prvih epizodah je precej samozavesten in dokaj uglajen. Pravi tudi, da se ne boji ničesar. Ima se za nekakšnega viteza, tudi nastopa tako.

★ Zakaj se je prijavil v Paradise Hotel: Za sodelovanje v resničnostnem šovu se je odločil zato, ker je iskal način, kako popestriti svoje življenje z razburljivimi dogodivščinami, mamila ga je tudi visoka denarna nagrada.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Lasje, če so svetli in dolgi, sicer ga najbolj privlači izrazita ženska postava in dobra zadnjica.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Zanemarjeno telo, nerazgledanost, nesposobnost komuniciranja o 'zahtevnejših' temah.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Pri ženskah Scarlett Johansson, pri moških David Gandy, pri Slovenkah pa Jasna Kuljaj.

Sara, 28 let

Horoskop: oven

Kraj: Ljubljana

★ Sara je univerzitetna diplomirana sociologinj, ima licenco za nepremičninsko agentko in je tudi inštruktorica vodenih vadb Les Mills bodypump in bodybalance. Želi si delati kot TV-voditeljica, opisuje se kot družabno, samozavestno in zanesljivo. Najbolj se boji bolezni in trpljenja. V prvih epizodah deluje precej zahtevno, morda vzvišeno in najbolj zdolgočaseno v hotelu.

★ Zakaj se je prijavila v Paradise Hotel: Za prijavo v Paradise Hotel pa se je odločila predvsem zato, ker je menila, da je to edinstvena izkušnja v življenju. In prav je imela.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Sproščenost, samozavest, nasmeh in tista prava moška energija.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Vzvišenost, neprijaznost, prostaško vedenje.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Med ženskami Megan Fox, Adriana Lima in Kim Kardashian, med moškimi Channing Tatum in William Levy, med Slovenkami pa Nives Orešnik, sicer pa se ji zdijo Slovenke na splošno precej lepe. Med moškimi mogoče Bor Bratovž.

Lili Štolfa, 33 let

Horoskop: lev

Kraj: Nova Gorica

★ Zaposlena je kot natakarica, veliko prostega časa preživi v fitnesu, rada kolesari in pleše. Želi si delati v medijskem svetu. O sebi pravi, da je neposredna, iskrena in vztrajna, pa tudi družabna, zanesljiva in vedno pripravljena pomagati drugim. Boji se višine, navdušena ni niti nad kačami. Je tudi edina, ki ne pije alkohola.

★ Zakaj se je prijavila v Paradise Hotel: Za prijavo v šov Paradise Hotel pa jo je prepričala prijateljica. V Kostariko je odpotovala brez prevelikih pričakovanj.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Najprej opazi obraz in športno postavo, privlači jo mišičasto, športno telo. Pomembno se ji zdi tudi ujemanje v razmišljanju in komunikaciji.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Arogantno, vzvišeno vedenje moškega, nerazgledanost in nespoštljiv odnos do žensk.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Pri moških Tyson Beckford, med ženskami Jamie Eason in Adriana Lima, pri Slovencih Denis Porčič - Chorchyp, Slovenka pa Viktorija Manzinni.

Gabrijel Kalan, 26 let

Horoskop: rak

Kraj: Cerklje na Gorenjskem

★ Treniral je hokej, ampak prizna, da je njegovo 'največje znanje perfektno lenarjenje'. Velik ljubitelj živali o sebi pravi, da je sramežljiv, a le na začetku, zelo čustven in pozoren. Primerjajo ga z Bradom Pittom. Strah ga je neznanega.

★ Zakaj se je prijavil v Paradise Hotel: Paradise Hotel je sprejel predvsem zato, da vidi, ali je sposoben toliko časa preživeti v tuji deželi med tujimi ljudmi, brez svobode, brez zasebnosti ali miru. Želel je videti, ali lahko premaga nekaj, česar ga je strah.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Najprej opazi lep nasmeh, to, če je punca malo drugačna od vseh drugih, športno postavo.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Slaba skrb za ustno higieno.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Pri ženskah Shakira, pri moških Paul Walker, pri Slovenkah pa Nina Pušlar.

Deni Sebastian Eferl, 20 let

Horoskop: lev

Kraj: študira na Dunaju, sicer je iz okolice Maribora

★ Deni je športnik, rad ima predvsem smučanje, nogomet in fitnes. Je odkrit, ambiciozen, samozavesten in prepričan vase. Ne boji se ničesar, ima pa zdravo distanco oz. spoštovanje do kač.

★ Zakaj se je prijavil v Paradise Hotel: Za prijavo v Paradise Hotel se je odločil na podlagi reklame, ki je desetim tekmovalcem obljubljala poletje v eksotičnem okolju luksuznega hotela v Kostariki.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Najprej opazi nos in postavo, privlači ga ženska postava in simpatičen obraz.

★ Kaj ga pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Slab zadah.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Pri ženskah Mila Kunis, pri moških Matt Damon, pri Slovenkah Maja Martina Merljak.

Suzana Djakovič, 19 let

Horoskop: rak

Kraj: Rimske Toplice

★ Suzana je študentka, nekaj časa je trenirala nogomet in taekwondo, rada teče, se druži s prijatelji. O sebi pravi, da je zelo pozitivna oseba, ki ji skoraj nikoli ne zmanjka energije. Včasih je trmasta, zna zelo vzkipeti. Vsega, česar se loti, se loti 100-odstotno. Boji se pajkov.

★ Zakaj se je prijavila v Paradise Hotel: V Paradise Hotel se je prijavila zaradi novega izziva in izkušnje.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj privlači: Najprej opazi oči, nasmeh ter postavo. Najbolj jo privlačijo svetlolasi fantje z modrimi očmi, lepim nasmehom, športno postavo in seveda lepim karakterjem.

★ Kaj jo pri nasprotnem spolu najbolj odbija: Vzvišenost, samovšečnost. Pravi, da je vsak človek lep, če ima lepo osebnost.

★ Najbolj privlačen zvezdnik: Pri moških Vin Diesel, med ženskami Megan Fox, pri Slovenkah Maja Keuc, pri moških Lado Bizovičar.

LAURA, 23 let

★ Po poklicu je natakarica, po horoskopu pa lev.

★ Temnolasa lepotica Laura je ljubiteljica adrenalinskih športov, je odprta in komunikativna oseba, ki so ji všeč temnejši fantje. V šov pride naknadno, z vso vnemo osvaja fante in prva odide domov.