Slovenska zvezdnica razkrila, da zaradi odvisnosti obiskuje anonimne alkoholike

Spregovorila pa je tudi o svoji odvisnosti s kokainom. Takšno priznanje si zasluži pohvale za pogum. 

Slovenska zvezdnica razkrila, da zaradi odvisnosti obiskuje anonimne alkoholike (foto: Borut Očko) Borut Očko
11. 2. 2021

Da se v svetu znanih velikokrat dogajajo razuzdane zabave s kupico alkohola in prepovedanih substanc je jasno vsem. Da se to dogaja tudi v Sloveniji, so v preteklosti sicer spregovorili tudi nekateri znani obrazi (nenazadnje - si morda prebrala knjiga Katarine Benček z naslovom 'Lublanska izpoved', v kateri razkrije dogajanje v ljubljanskih nočnih lokalih?), zdaj pa je Denise Dame razkrila tudi svojo izkušnjo.

Manca Špik se je ločila! V iskrenem zapisu PRVIČ spregovorila o boleči izkušnji (preberi ga!)

Denise Dame je v preteklosti Slovenijo šokirala s številnimi kontroverznimi izpovedmi in zgodbami, tokrat pa je v novem dokumentarnem filmu 'Hči čistilke' razkrila marsikatero resnico o svojem življenju - tudi neprijetno. 

Preberi, kaj je povedala:

"Jaz sem oseba, ki postane hitro odvisna. Jaz sem od alkohola definitivno odvisna, zdaj sem na zdravljenju. Zdaj pa že vidim, da sem že začela kaditi, kar pomeni, da sem prešaltala iz ene odvisnosti v drugo," je povedala v enem od kadrov.

"Hodim na AA program, in sploh ne čutim potrebe, da bi pila. Ampak to je res tak dnevni program, ki ga moreš izvajat. Pa se slišat s temi ljudmi in hoditi na sestanke. To ti v bistvu vzame kar precej časa, in če ti nekaj vzame toliko časa, sploh ne misliš na alkohol. Drugačen mindset je."

Spregovorila pa je tudi o svoji družini:

"Oče mi je umrl, sicer si nisva bila blizu, ampak vseeno. Mama je delala več služb hkrati, bila je čistilka. Živela sem skromno življenje, cele dneve sem bila sama doma. Bila sem bolj samotarka, in sem še zdaj," je povedala. 

Preveri, kateri MOBI ima Kate Middleton (skoraj zagotovo ga imaš tudi ti 🙊)

"Moj prvi 'Sugar daddy'. Jaz sem se tako zaljubila v njega. Dve leti je trajalo, da sem to prebolela. Pustil me je, ker sem bila preveč nakokirana na zabavi. Ko je on mene pustil, je bilo isto, kot da bi me spet zapustil oče," je priznala. 

Njen dokumentarni film 'Hči čistilke' si lahko pogledaš tukaj:

Fotografije: Osebni arhiv, Borut Očko