Slovenka je pisala 50 estradnikom - ne boš verjela, KDO (in kaj!) so ji odgovorili

Hahaha - bi kaj takšnega 👇🏼poskusila tudi sama? 😂👏🏼

Slovenka je pisala 50 estradnikom - ne boš verjela, KDO (in kaj!) so ji odgovorili (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2019

Minuli teden nas je na spletu totalno navdušil posnetek slovenske Youtuberke Lane Briški, ki je na svojem kanalu objavila domiseln video izziv. 

Pred kamero je 50 slovenskih estradnikom namreč napisala Insta zasebno sporočilo in nestrpno počakala, kdo ji bo odgovoril.

Kot je povedala v posnetku, je idejo za izziv našla na enem od ameriških kanalov, ko je Youtuber od 50 znanih estradnikov prejel le 2 odgovora.

No, pri nas je bilo teh veliiiiiiiko več, v spodnjem posnetku pa lahko preveriš, kdo je bil dovolj prijazen, da je na Lanino sporočilo tudi odgovoril. 😉

Preveri, kdo je Lani odgovoril na sporočilo:

Lana med pošiljanjem sporočil zvezdnikom ni bila preveč izbirčna, saj je sporočila poslala tako Tanji Žagar, kot tudi Chaletu Saletu, Tanji Ribič, Katarini Benček, Zali in Gašperju, dvojcu BQL, Alyi in številnim drugim. 

No, na sporočilo ji seveda niso odgovorili vsi, jih je bilo pa zato kar nekaj takšnih, ki so si vzeli čas in napisali nekaj kratkih besed.

Kot je povedala Lana, je bila najbolj presenečena nad odzivom Instagramerke Katarine Benček. Lana ji je najprej napisala TOLE; 'Iskrene čestitke za napisano knjigo (jo imam namen prebrati!!!). Inspiracija te je gledati slediti svoji poti pod svojimi pravili.

No, Katarino je sporočilo kot je videti navdahnilo, saj je Lani odgovorila tako; 'Hej Lana, hvala za lepe besede in uspešno na tvoji YT poti.'

Kdo vse (in kaj) so ji napisali estradniki pa si v celoti oglej v zgornjem posnetku. ;)

Fotografije:

Preberi še: Luka Dončić in Anamaria Goltes sta trenutno na SANJSKIH počitnicah (in našli smo fotke)

Priporočamo tudi: Poglej te KRASNE sandale s peto, ki jih to poletje OBOŽUJEJO modne poznavalke