Slovenka na delavnici ličenja spoznala Kim! - Presenečena boš, kaj je povedala o njej ...

Kim Kardashian je pred kratkim odletela v Dubaj na delavnico ličenja vizažista Maria Dedivanovića. Na 1.700 dolarjev vredni delavnici ličenja je bila tudi Doroteja Premužič, ki je s Kim celo spregovorila par besed. Navdušeni smo jo poklicali in iz prve roke nam je povedala, kakšna je svetovno znana zvezdnica in kakšna izkušnja je za njo.

Slovenka na delavnici ličenja spoznala Kim! - Presenečena boš, kaj je povedala o njej ... (foto: instagram.com/_diamondee) instagram.com/_diamondee
17. 1. 2017

Doroteja, v Dubaju si se udeležila tečaja o ličenju, oziroma delavnic o ličenju, ki jih je vodil umetnik ličenja Mario Dedivanović, ki liči tudi Kim Kardashian. Se lahko vsak udeleži teh delavnic ali je potrebno že kakšno predznanje?

Odvisno od same narave tečaje, pri večini masterclassov je priporočljivo, da imaš že predznanje in izkušnje kot umetnik ličenja, ker ti tečaji so zelo intenzivni in so ponavadi nadgradnja glede tehnik ličenja, tako da moraš imeti vsaj osnove, da razumeš metode.

Na zgornji fotografiji: Doroteja Premužič v elitni družbi Kim Kardashian in Maria Dedivanovića

Glede na to, da je bila gostja tečaja, na kateri je kazal tehnike ličenja, tudi slovita Kim Kardashian, verjetno ta tečaj ni bil poceni? O kakšnem znesku govorimo?

Ker je bil ta masterclass izjemoma VIP, je bila cena tečaja precej višja in sicer nekaj čez 1.700 dolarjev, potem so tukaj še stroški letalske karte, hotela in tako dalje. Če na koncu potegnemo črto, gre za visok finančni vložek, vendar jaz ves čas poudarjam, da ti ne sme biti nikoli žal vloženega denarja v svoje znanje.

Verjetno je bilo tudi veliko zanimanja. Kako si uspela priti v izbor?

Ogromno je bilo zanimanja, tako da če si ne bookiraš tečaj v prvih urah razpisa, zamudiš enkratno priložnost.

Sicer Maria že nekaj časa spremljaš, spremljaš njegovo delo? Poznana si namreč po tem, da si v Sloveniji ena prvih, ki si začela z ličenjem kot ga obožuje tudi Kim Kardashian ...

Spremljam ga že 4 leta in vsakič znova me navduši s svojo predanostjo, strastjo in perfekcionizmom, je mojster, ki mu ni enakega.

Na zgornji fotografiji: Doroteja Premužič

Tudi ti imaš sloves perfekcionistke, tvoji mejkapi so vedno dodelani v potankost, koliko časa delaš en mejkap?

Perfekcionist sem že po naravi in na vseh področjih življenja, pri ličenju pa pride očitno to še toliko bolj v ospredje. V povprečju ličim stranko eno uro.

Na zgornji fotografiji: primer ličenja vizažistke Doroteja Premužič

Prav tako pa verjameš v to, da je svoje znanje treba vedno izpopolnjevati in ga dodelati, ali velikokrat obiskuješ takšne in podobne delavnice, tečaje?

Definitivno, kot sem že zgoraj omenila ... Nenehno svetujem in vzpodbujam moje tečajnice in stranke, da se čimveč izpopolnjujejo in vlagajo v svoje znanje. Učimo se celo življenje.

Sama poizkušam vsaj enkrat letno odpotovati po nadgradnjo svojega znanja v tujino. Tako imam za sabo že 3 opravljene masterclasse ki sem se jih udeležila v Londonu, Amsterdamu in sedaj v Dubaju. Planiram pa že naslednjega (smeh).

Kako je sicer izgledal Masterclass? Je bila to tvoja velika želja, da se ga enkrat udeležiš?

Že od vsega začetka je bila moja največja želja, da se udeležim ravno masterclass-a od Maria, prvič ko je bil v Evropi sem ga zamudila, več kot očitno z dobrim razlogom, saj je bil ta neprimerljivo boljši. Masterclass poteka en dan kar je zelo naporno in intenzivno, ves čas moraš biti skoncentriran, saj pridobiš v kratkem času goro informacij.

Imela si priložnosti videti in slišati Kim najprej od daleč, nato pa si se z njo tudi spoznala in se tudi z njo fotografirala. Kakšna se ti je zdela, kakšen vtis imaš o njej zdaj, ko si jo spoznala?

Nisem mogla verjeti, kako je sproščena in prijazna, ne izžareva samo zunanje lepote, temveč tudi notranje. Ko sem se ji približala in sva spregovorili par besed, me je prevzela njena gracioznost in pomirjujoča energija.

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala

NE SPREGLEJ: Tako je brez make upa videti vedno brezhibna Doroteja Premužič!

PREBERI ŠE: Kaj poza, v kateri spita, razkriva o vajinem partnerstvu? ali pa poglej, katera živila (najdeš jih doma!) ti pomagajo zmanjšati brazgotine po aknah!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri