Tekmovalka Ljubezni po domače: "Imela sem sugar daddyja, in tudi zdaj bi ga imela"

"Tudi jaz sem bila sugar mama enemu dekletu," je povedala. Te zanima, za koga gre? Preveri! 

Tekmovalka Ljubezni po domače: "Imela sem sugar daddyja, in tudi zdaj bi ga imela" (foto: Profimedia) Profimedia
6. 11. 2021

Nedolgo od tega smo na spletu poslušali podcast Chlani, v katerem sta voditelja gostila seksi tekmovalko letošnje oddaje Ljubezen po domače, Manjo Šernek.

Ta je v oddaji delila kar nekaj pikantnih skrivnosti iz zakulisja oddaje, ter tudi nekaj takšnih iz svojega zasebnega življenja.

"Med snemanjem Ljubezni po domače smo VSI tekmovalci živeli v hotelu" (+ 4 pikantne iz zakulisja)

"Pred leti sem imela sugar daddyja, zato sem imela možnost, da sem si prihranila kar nekaj denarja. /../ Imela sem ga, ko sem bila stala 18 let, takrat je bilo za to tudi največ ponudb, takoj, ko sem dopolnila 20 let, pa je bilo ponudb veliko manj. Bila sem prestara," je povedala voditeljema in razkrila tudi, kje ga je dobila.

"Obstaja veliko spletnih strani, med drugim tudi stran seeking arrangements, kjer najdeš tudi veliko Slovencev in Slovenk. Tudi jaz sem bila sugar mama enemu dekletu, ki je sicer ful vroča. Takrat se je ravno razšla s fantom, imela je finančne težave in mi o tem povedala. Takrat sem kar dobro služila s profilom Only fans, zato sem imela višek denarja, in ji štiri mesece pomagala z nakazili," je povedala in dodala, da tega denarja kasneje ni nikoli pogrešala.

"Punco sem zalotil, medtem ko je fafala slačifantu na svoji zabavi"

Fotografije: POP TV, Profimedia