Slavni pari, ki so v letu 2012 postali starši

Hollywood je bil letos kar bogat, ko gre za naraščaj. Pregled leta 2012 razkriva, katerim zvezdnikom bo letošnje leto ostalo v lepem spominu tudi zato, ker so postali starši.

27. 12. 2012

Blue Ivy

Prvi zvezdniški otroček leta, hčerkica Beyoncé Knowles in Jay-Z-ja, je na svet privekal 7. januarja. Starša sta bila tako ponosna, da sta kmalu po veselem dogodku na svetovnem spletu objavila njene prve fotografije.

Samuel

27. februarja sta igralska zakonca Jennifer Garner in Ben Affleck po dveh hčerkicah dobila še naraščaj moškega spola.

Luca Cruz

Hilary Duff je 20. marca prvič postala mamica. Pojoča igralka svoje veselje, povezano s potomcem, s svetom rada deli na Twitterju.

Mabel Ray

Akcijski zvezdnik Bruce Willis po treh hčerkah, ki jih je dobil v zakonu z Demi Moore, pravzaprav ve, kaj pomeni biti oče in kako je treba opravljati očetovsko vlogo. Rojstvo Mabel Ray, ki je luč sveta ugledala 1. aprila, pa je v življenju 57-letnika spremenilo nekaj odločilnega. "Moja soproga mi je dala to veliko, veliko darilo. Najina dojenčica mi je podarila novo življenje," je izjavil v nekem intervjuju.

Astala Dylan Willow

Peaches Geldof in Thomasa Cohena je 21. aprila razveselilo rojstvo sinčka, ki sta mu nadela ime Astala Dylan Willow. Kmalu po porodu je hčerka glasbenika in dobrodelnika Boba Geldofa preko Twitterja sporočila: "Da, res je, postala sem mama!!!" In čeprav je zaradi neke bolezni mislila, da nikoli ne bo mogla zanositi, sta Peaches in njen mož v veselem pričakovanju drugega potomca.

Pearl Clementine

Jack Obsourne in njegova soproga Lisa Stelly sta 24. aprila postala ponosna starša deklice. Več kot očitno je tudi babica Sharon Osbourne zelo ponosna na malo Pearl Clementine. Novinarjem britanske revije Hello! je razložila, da je bila navzoča celo med porodom.

Adalaide Marie Hope

Kdaj natančno se je rodila mala Adalaide Marie Hope sicer ni znano, je pa zato znano, da sta jo igralka Katherine Heigl in njen soprog Josh Kelley posvojila aprila.

Maxwell Drew

Prva hčerkica igralke in pevke Jessice Simpson je na svet prijokala 1. maja. Materinska vloga je Jessici očitno tako zelo všeč, da je ponovno noseča.

Noah Phoenix

Brazilska manekenka, Viktorijin angelček Alessandra Ambrosio, je 7. maja drugič postala mamica.

India Rose

Spomladanski otroček – avstralski igralec Chris Hemsworth in njegova soproga Elsa Pataky sta 11. maja prvič okusila čare starševstva. India Rose se je rodila v Londonu.

Keeva Jane

Alyson Hannigan in Alexis Denisof kar žarita od sreče. Razlog za to je njun naraščaj. Mala Keeva Jane se je rodila 23. maja. To je drugi otrok igralke in njenega moža. Sestrice se je razveselila njuna prva hčerka Satyana Marie.

Brooks Alan

Igralka in model Molly Sims je 19. junija dobila svojega prvega otroka. Avgusta je Brooksa Alana javnosti predstavila na svoji spletni strani.

Dixie Pearl

Model Lily Aldridge in Caleb Followill, pevec skupine Kings of Leon, sta 21. junija postala starša punčke Dixie Pearl.

Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence

Morda je igralka Uma Thurman pri 42 letih zaključila načrtovanje družine. Drugače se ne da pojasniti tega, da je hčerkici, ki se je rodila 15. julija, nadela kar pet imen.

Marlowe Ottoline Layng

Sienna Miller je julija prvič postala mamica. Fantičev oče je njen fant, igralec Tom Sturridge.

Finn Davey

V dramatičnih okoliščinah je 30. avgusta na svet prijokal Finn Davey. Pri svojem četrtem otroku je morala igralka Tori Spelling deset tednov preživeti v bolnišnici, nadaljnje štiri mesece pa v postelji, da se je – kot je pojasnila za tednik Us Weekly – izognila spontanemu splavu, ki ji je grozil.

Jack

Prvi otrok igralke in pevke Anne Faris se je rodil 25. avgusta, dva meseca pred rokom. Anna in njen srčni izbranec, igralec Chris Pratt, sta kmalu po začetnem šoku postala presrečna.

Theodora Rose

Glasbenik Robbie Williams je kmalu po rojstvu hčerkice, ki je luč sveta ugledala 18. septembra, na svoji spletni strani objavil simpatično fotografijo, na kateri leži zgoraj brez, Theodora Rose pa samo v plenički počiva na njegovih prsih. Robbie in njegova soproga Ayda Field sta se iz sončnega Los Angelesa preselila nazaj v deževni London, ker bi rada, da njuna hčerkica odrašča na Otoku.

Olive

26. septembra se je rodila Olive. Njena mamica Drew Barrymore je malo pozneje razložila, kako spontano sta se z njenim možem Willom Kopelmanom odločila za ime. "Ko sem bila v tretjem mesecu nosečnosti, sem brala knjigo, v kateri je pisalo, da je moj otrok zdaj velik kot oliva. In to je bilo to. Po tem nikoli več nisva razmišljala o imenu."

Tennessee James

Tennessee James se je rodil 27. septembra in je prvi skupni otrok igralke Reese Witherspoon in njenega moža Jima Totha. Iz prvega zakona z igralcem Ryanom Philippejem ima 36-letnica dva otroka, Avo in Deacona.

Skrivnostni otroček

Kot smo izvedeli iz krogov priljubljene pevke, je Adele 19. oktobra postala mamica zdravega dečka. Štiriindvajsetletnica in njen fant Simon Konecki pa sta zelo skopa z informacijami, povezanimi z naraščajem. Znano ni niti fantkovo ime.

Še ena neznanka

Režiser Guy Ritchie in njegova srčna izbranka Jacqui Ainsley sta decembra dobila drugega skupnega otroka. Sinčka Rafaela je razveselila sestrica. Kdaj natančno se je deklica rodila in kako ji je ime, pa za zdaj še ni znano.

Vivian Lake

Brazilska manekenka Gisele Bündchen in zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady sta se razveselila hčerkice Vivian Lake, ki je na svet prijokala 5. decembra. "Zelo sva srečna, da sva lahko še enkrat doživela čudež rojstva. Hvaležna sva za možnost, da postaneva starša še enega angelčka. Vivian Lake se je rodila doma. Je zdrava in polna življenja," je napisala lepotica na svojem profilu na Facebooku.

Pia

Manekenka Raffaella Fico, nekdanja punca težavnega nogometaša Maria Balotellija, je deklico Pio povila prav tako 5. decembra, zvezdnik Manchester Cityja, ki ni bil prisoten med porodom, pa svoje hčerkice sploh še ni videl v živo.

Poročilo so pripravili v uredništvu revije Lea