Slavni odpirajo vrata domov

Te zanima, kako je videti dom Heidi Klum, najstniške senzacije Miley Cyrus in igralke Vanesse Williams?

19. 8. 2009

Takšni zvezdniki novinarjev seveda ne spuščajo v svoje domove, so pa razkrili, kako so videti njihova 'gnezdeca', ki so jih urejali s strokovno pomočjo, vseeno pa so prostorom, v katerih bivajo, dali močan pečat osebnosti.

Heidi Klum in Seal

Dolgonoga nemška manekenka s soprogom, britanskim pevcem soula Sealom, in njunimi tremi otroki rada obiskuje družinski drugi dom v mehiškem Costa Careyesu.

Vila, ki je v bližini morja, je urejena v klasičnem slogu, krasi pa jo velik vrt, na katerem sta slap in gromozanski bazen s pogledom na morje. Glavna spalnica s kopalnico ima balkon, ki prav tako nudi pogled na morje, dnevna soba pa je velika in zračna.

"Tu je čarobno in zelo romantično. Sami smo in res imamo občutek, da smo daleč od vsega in vseh," pravi lepotica. Na zasebni plaži, ki je v bližini hiše, sta se zvezdnika pred več kot tremi leti poročila, na vsako obletnico poroke pa tu obnovita poročni zaobljubi.

"To nama pomaga, da ne pozabiva, zakaj sva se poročila, hkrati pa daje dober primer skladne zveze najinim otrokom," pojasnjuje Seal. Družina pa časa ne preživlja le na plaži in v dnevni sobi, ampak tudi v prostrani kuhinji, ki jo krasijo črno-bele ploščice.

Jennie Garth

Priljubljeni Kelly iz serije Beverly Hills 90210 je najpomembneje, da se v njenem domu vsi počutijo dobro. Zaradi tega je skupaj s soprogom, igralcem Petrom Facinellijem, dom v Los Angelesu uredila tako, da je vešče lovila ravnotežje med lepim slogom in praktičnostjo.

Nekatere sobe v hiši so urejene preprosto, brez veliko pohištva in detajlov, druge pa so namenjene igri in zabavi. Tri hčerkice in soprog prosti čas najraje preživljajo v sobi za zabavo, v kateri so fliper, miza za biljard in druge 'igračke'. Hiša je urejena romantično, nežno in prefinjeno, pohištvo pa odraža igralkino osebnost. Jennie pravi, da ji je nepremičnina prirasla k srcu, takoj ko jo je zagledala, predvsem zato, ker ima svojo zgodovino. Originalno hišo je projektiral znani ameriški arhitekt Paul Revere Williams, v njej pa je živel Tex Ritter, zvezdnik vesternov.

"Eden od naših sosedov se spominja, da je pogosto videval Johna Wayna, ko je prihajal na obisk in partijo pokra," se rad pohvali igralkin soprog.

Vanessa Williams

Zvezdnica serije Grda račka živi predvsem na relaciji Los Angeles–New York, a ko se zaradi poslovnih obveznosti mudi na zahodni ameriški obali, živi na hollywoodskih gričih v hiši s šestimi sobami.

"Pohištvo, ki ga že imam, poskušam kombinirati z novimi kosi, ki se dobro ujemajo s sodobnim ozračjem, ki vlada v hiši," pravi lepa igralka. To dosega z zabavno kombinacijo okraskov, ki vključujejo preprogo z zebrastim vzorcem v spalnici in zlati kipec Bude, ki se nahaja v azijsko-rustikalno urejeni predsobi. Vanessa pravi, da je hiša osvojila njeno srce predvsem zaradi prekrasnega pogleda na okoliške griče in ocean:

"Prva stvar, ki jo zjutraj naredim, je, da odprem prav vsa drsna vrata."

Miley Cyrus

Dvonadstropna hiša, ki se razprostira na več kot 800 kvadratnih metrih v zahodnem Hollywoodu, je dom družine Cyrus in v njej živi najstniška zvezda Miley, najbolj znana po vlogi Hannah Montane. Nepremičnina spominja na staro italijansko vilo in ima ogromen bazen ter vodomete na vrtu.

"Naša hiša je zelo zabavna. Delno je izredno moderna, a v notranjosti najbolj spominja na kakšno vilo iz Italije," se pohvali Miley.

Nekdanja vinska klet je bila za potrebe najstnice spremenjena v sobo, v kateri Miley hrani svojo kolekcijo kitar. Nekdanjo sobo za filmske projekcije pa so očitno zelo športno dejavni člani družine Cyrus spremenili v telovadnico.

"Tu se počutim res prijetno in sem doma – v pravem smislu te besede," pravi Miley.

Vir: Lea

www.govori.se