Slavni, ki so (bili) odvisni od seksa

Igralca Angelina Jolie in Billy Bob Thornton sta nekoč sestavljala idealen par – oba sta rahlo 'odbita' in oba sta odvisna od seksa. Seveda pa Angelina in Billy Bob še zdaleč nista edina zvezdnika, ki nikakor ne moreta shajati brez rednih spolnih odnosov ...

Angelina Jolie in
Billy Bob Thornton (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2014

Michael Douglas je v dveh filmih igral odvisnika od seksa. Priprave za vlogo mu niso delale niti najmanjših težav, saj je bil od seksa odvisen tudi v resničnem življenju, zato se je celo zdravil v kliniki.

O mrtvih le najlepše, a v vseh filmih in biografijah nekdanjega ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja se omenja predvsem eno dejstvo – lepe ženske in seks je oboževal do te mere, da si je bil zaradi svojih potreb pripravljen nakopati velike težave.

Težko je verjeti, da obstaja kdo, ki še ni slišal za velikega ženskarja Tigerja Woodsa. Promiskuitetni zvezdnik golfa je menda spal z najmanj 120 ženskami. Odvisnost od seksa mu je celo uničila zakon, saj je redno varal svojo lepo soprogo.

Priznal je, da rad pije in eksperimentira v postelji, zato ni bil nihče presenečen, ko je britanski komik Russell Brand priznal še, da je odvisen od seksa. Nekoč je v enem samem mesecu spal s kar 80 ženskami, zaradi svoje odvisnosti pa je nekaj časa preživel v kliniki.

Kanye West je priznal, da je že od rane mladosti odvisen od pornografije, in pristavil, da je prepričan, da je zelo dober ljubimec, ker je odvisen od seksa in ima veliko prakse.

Igralec Bill Murray je dolga leta veljal za družinskega človeka. To splošno prepričanje pa se je razblinilo kot milni mehurček, ko je Margaret Kelly zahtevala ločitev od njega in pojasnila, da je odvisen od marihuane, alkohola ... in seksa, seveda.

Vloga promiskuitetnega Hanka Moodyja v priljubljeni seriji Kaliforniciranje Davidu Duchovnyju odlično pristaja. Sprva je sicer zanikal, da je odvisen od seksa, leta 2008 pa je vendarle priznal in se prijavil na kliniko za zdravljenje odvisnosti.

Tistemu, ki je kdaj videl fotografije Michelle 'Bombshell' McGee, s katero je Jesse James varal Sandro Bullock, je jasno, da motoristični strokovnjak z njo ni bil zaradi ljubezni, ampak zaradi odvisnosti od seksa. Tudi sam je priznal, da mu je Michelle v postelji izpolnila prav vse skrite želje, ki jih ni bilo malo.

Ko se je njegovo ime pojavilo na seznamu strank hollywoodske madam Heidi Fleiss, Charlie Sheen ni niti poskušal skriti svoje odvisnosti od seksa. Nasprotno, pojasnil je še, da ga vzburjajo dekleta, oblečena v navijačice.

Jenny Shimizu, nekdanja ljubimka Angeline Jolie, je razkrila, da igralka med seksom, od katerega je odvisna, rada uporablja nože. Preden se je ustalila z Bradom Pittom, je imela Angelina številne spolne partnerje in burno življenje.

Britney Spears in Kevin Federline sta imela prave seksualne maratone. Ker njej nikoli ni dovolj, sta seksala po več ur. Nekdanja princesa popa sicer nikoli ni priznala, da je odvisna od seksa, so ji pa odvisnost pogosto pripisovali drugi.

Priznala je, da je odvisna od alkohola, mamil ... in seksa. Ja, težavna igralka Lindsay Lohan ima pač rada veliko stvari. Kdo ve, kaj vse je počela, ko je bila v zaporu, da se je sprostila ...?!

Eno od svojih posteljnih dogodivščin je posnela s kamero in ko je bil video objavljen, se je proslavila. Paris Hilton rada pije drage pijače, rada snifa kokain in rada tudi seksa, česar se ne sramuje. Uživa, dokler je mlada in dokler lahko.

Colin Farrell je tako odvisen od seksa, da je danes 79-letno Eileen Atkins leta 2004 kar tri ure nagovarjal, da bi seksala. To anekdoto je razkrila prav igralka, ki se je ob tem le smejala, saj se ji je zdelo neverjetno, da ima Irec tako močan nagon in da je tako poln testosterona.

Billy Bob Thornton je bil odvisen od seksa, zato je hodil na terapijo in svojo tedanjo partnerico Angelino Jolie varal s terapevtko. No, to pa je močan spolni nagon! 

Tim Jeras za revijo Nova