Slavni, ki se ne morejo pohvaliti z lepim nasmehom

Ko pomislimo na slavne, lepe, bogate in ves glamur, povezan z njimi, se nam nehote v misli prikrade tudi predstava o njihovih bleščečih nasmeških na rdeči preprogi. Če malo bolje pogledamo njihove zobe, pa kmalu ugotovimo, da tudi oni niso popolni.

Slavni, ki se ne morejo pohvaliti z lepim nasmehom (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2013

Morda gre za željo, da bi ohranili svoj 'zaščitni znak', morda je v igri pomanjkanje osnovne nege in skrbi za zobe ... Kakorkoli že, nasmeh nekaterih zvezd je daleč od glamuroznega.

Keira Knightley

Igralka, ki slovi kot ena od najlepših zvezd na svetu, ima nasmešek, ki je daleč od popolnega. Čeprav nima ravno najlepšega zobovja, pa ima njen nasmešek določen šarm. Prav zobje, kakršne ima, jo v vlogah dam iz preteklosti naredijo avtentično. Si lahko predstavljate Elizabeth Bennet iz filma Prevzetnost in pristranost s popolnimi belimi in ravnimi zobmi?!

Woody Harrelson

Še en velik filmski zvezdnik, ki se ni odločil za izumetničen filmski nasmeh, ampak vztraja pri svojih majhnih, krivih zobeh. Zato, ker spoštujemo njegove vloge, zato, ker nikoli ni igral lepotcev, ali pa preprosto zato, ker je simpatičen, mu oproščamo njegovo neprivlačno ustno votlino in smo le redko sploh pozorni nanjo.

Avril Lavigne

Kanadsko pevko takoj prepoznamo prav po njenih zobeh, ki so daleč od popolnih. Za nekatere druge zvezde s tega seznama bi lahko rekli, da so njihove pomanjkljivosti nekako simpatične in skoraj neopazne, v njenem primeru pa ni tako. Res je sicer, da bi bili lahko njeni zobje še v hujšem stanju, a vsekakor bi lahko kakšen pogovor z zobozdravnikom zelo blagodejno vplival na njen videz.

Seal

Pevec ni znan le kot nekdanji soprog nemške manekenke Heidi Klum, ampak je prepoznaven tudi po presledku med 'enkama'. Poleg tega so njegovi zobje v primerjavi z njegovo možato konstitucijo zelo drobni. A če Heidi ni imela pripomb, mu tudi mi ne bomo sodili.

Kirsten Dunst

Še ena hollywoodska lepotica, ki ima morda celo preveč 'naraven' nasmeh. Njeni zobje na prvi pogled niti ne delujejo tako slabo, a če jih bolje pogledamo, ugotovimo, da so 'sprti' med seboj, saj vsak štrli v svojo smer. Igralka je nekoč celo komentirala svoj nepravilni nasmeh: ''Rada imam svoje krive zobe, saj mojemu videzu dajejo karakter, ta pa je seksi.''

Steve Buscemi

Vprašanje je, ali bi tega karakternega igralca sploh kdo prepoznal, če bi se kar naenkrat pojavil s popolnim nizom snežno belih zob. Resnici na ljubo je njegov videz tudi na splošno daleč od glamuroznega. Toda prav njegov obraz, še posebno oči in zobje, ga delajo takšnega, kakršen je – zelo posebnega. In če pogledamo njegove vloge mafijcev in negativcev, ugotovimo, da mu je neprivlačen videz v karieri bolj pomagal, kot pa ga oviral.

Madonna

V dolgi in izredno uspešni glasbeni in filmski karieri je kraljica popa večkrat drastično spremenila svoj videz in imidž, edina stvar, ki ji je ostala ves čas zvesta, pa so njeni zobje. Madonna ima majhne, a vpadljive presledke med zobmi, ki jih kljub bogastvu, slavi in obsedenosti z videzom nikoli ni dala popraviti.