Slavni, katerih življenje je en sam dopust

Katera slavna oseba je v zadnjih 12 mesecih preživela največ časa na luksuznih potovanjih? Preberi, kje in koliko časa dopustuje prva liga svetovnih zvezdnikov.

2. 8. 2013

Tamara Ecclestone – 18 dopustov

Njen poklic bi lahko opisali takole: bogata naslednica, ki občasno dela kot model in televizijska zvezda.

Zdi se, da ta poklic dopušča dovolj časa za njeno glavno aktivnost – lenariti v bikiniju na neki eksotični lokaciji.

Svoja stalna potovanja financira iz bogatega sklada v Švici, ki ga je njej in njeni sestri Petri prepustil očka Bernie Ecclestone, ko se je ločil od njune mame Slavice.

V preteklih 12 mesecih je 29-letnica preživela zavidanja vredno število dni na dopustu, vključno z dvema medenima mesecema. Julija lani je v družbi mame in sestre počivala na Hrvaškem, na luksuzni jahti Diamonds Are Forever, katere najem stane 315 tisoč funtov na teden. Sledili so dopusti na Santoriniju, v Cannesu, Monaku in Dubaju, v božičnem času pa je obiskala Bahame.

Letošnji marec je preživela v Miamiju, Mehiki in Los Angelesu, april v New Yorku, maja pa je obiskala Benetke, Cannes in Monako. Pred junijsko poroko je sveže moči nabirala v Dubaju, sledila sta poroka v Cannesu in medeni mesec na Capriju. Po še enem dopustu z možem Jayem Rutlandom, ki sta ga preživela na Bahamih, je pred kratkim odpotovala v New York.

Rita Ora – 10 dopustov

Londonska zvezda popa kosovskih korenin in varovanka Beyoncé in Jay-Z-ja je bila julija lani v Miamiju, sledil pa je dolg dopust z velikim spremstvom, družino in prijatelji v hotelu v Dubaju, kjer je preživela božične in novoletne praznike.

Januarja je počivala na Tajskem, marca je bil na sporedu izlet v Monte Carlo z modelom Caro Delevingne. Aprila se je sončila v Miamiju, malo pozneje pa odpotovala v Las Vegas in nato še v New York. Maja je obiskala Los Angeles, kjer je bivala v slovitem hotelu Chateau Marmont, nato se je še enkrat oglasila v Las Vegasu, tokrat z novim fantom Calvinom Harrisom.

Pred kratkim je s Calvinom odpotovala še na dopust na Ibizo.

Leonardo DiCaprio – 9 dopustov

V preteklih 12 mesecih je 38-letni igralski zvezdnik dopustoval z različnimi dekleti, najpogosteje z modeli za spodnje perilo.

Julija 2012 mu je na Havajih družbo delala Erin Heatherton, model Victoria's Secreta. Novoletne praznike je preživel na jahti v Sydneyju, kjer se je sproščal med snemanjem filma Veliki Gatsby. Januarja so ga videli na jahti z Naomi Campbell. Maja se je odlično zabaval v Cannesu, nato pa še v Portofinu. Pozneje je odplul proti Ibizi in našel čas, da se je v Monaku zabaval s prijateljico Cameron Diaz.

Ne smemo pozabiti njegovega izleta v Benetke z mamo in junijskega potovanja v Pariz z nemškim modelom Toni Garrn.

Rihanna – 7 dopustov

Glasbenica z Barbadosa, nagnjena k alkoholu, marihuani in pomanjkljivim oblačilom, je poletje preživela v znamenju križarjenja po Sredozemlju, ki mu je sledil večtedenski dopust na Barbadosu.

Božič je preživela na Havajih, februarja je z zdaj že bivšim fantom Chrisom Brownom preživela vikend v Miamiju, aprila je z luksuzno jahto plula v družbi manekenke Care Delevingne, potem pa si je ponovno privoščila podaljšan konec tedna na Barbadosu.

Njen dopust na jahti jo je lani stal okoli milijon funtov. Stal pa jo je tudi zlomljenega prsta na nogi, na katerega ji je padla steklenica šampanjca. Isto jahto je najela tudi letos. Ker mora biti na jahti vedno dovolj njene najljubše pijače, so že pred njenim prihodom dali hladiti 400 steklenic šampanjca Armand de Brignac, ki stane kar 500 funtov.

Naomi Campbell – 7 dopustov

Supermodel ima dovolj prostega časa za potovanja med delovnimi obveznostmi, ima pa tudi dovolj bogatih prijateljev. Nekoč je izjavila, da mora vsakih šest tednov narediti premor, da ne bi izgubila nadzora nad sabo.

Avgusta lani se je na Ibizi zabavala na jahti svojega fanta, milijarderja Vladimirja Doronina. Novembra je bila v Indiji, kjer je priredila veliko zabavo za 50. rojstni dan svojega fanta. Januarja je obiskala Miami, maja se je na filmskem festivalu v Cannesu družila z Leonardom DiCapriem, nato pa se je v italijanskem Portofinu zabavala na jahti svojega prijatelja, direktorja Pirellija.

Ta mesec je bila v Marbelli, kjer je okrevala po koncu zveze z Doroninom, nato pa je uživala še na grškem otoku Mikonos.