Slavni zvezdniški prijateljski pari

Zvezdniki se najbolje znajdejo v družbi prav tako znanih ljudi seveda. In ker pravih prijateljstev ne omejujejo potegovanja za iste filmske vloge ali trači, ki jih o njih pišejo mediji, so nekatera prijateljstva tako trdna, da jih prav nič ne more razdreti.

BeyoncÉ in Gwyneth 
Paltrow
 (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
11. 9. 2012

In katera so tista zvezdniška prijateljstva, ki jih najbolj občudujemo?

BeyoncÉ in Gwyneth Paltrow

Težko bi rekli, da imata kaj skupnega, vseeno pa Beyoncé pravi, da je Gwyneth njena vzornica in da bi tudi sama želela biti tako super žens­ka, kot je ona.

Nicole Kidman in Naomi Watts

Nista samo Avstralki, ampak tudi najboljši prijateljici. Bili sta sošolki v srednji šoli, skupaj paradirata po rdečih preprogah, in kot pravita, sta ravno zaradi tesnega prijateljstva marsikatero preizkuš­njo v življenju lažje prebrodili skupaj.

Taylor Swift in Emma Stone

Prvič sta se srečali na podelitvi nagrad mladim hollywoods­kim zvezdam pred štirimi leti. Taylor pravi, da je zanjo Emma kot sestra in da sta tako povezani, da si celo bereta misli!

Drew Barrymore in Cameron Diaz

Sveža mladoporočenka Drew in večno samska Cameron sta prijateljici od najstniških let in sta si tako blizu, da je Drewin zdajšnji mož namesto staršev za blagoslov vprašal kar Cameron.

Ashley Tisdale in Vanessa Hudgens

Sta nerazdružljivi prijateljici. Spoznali sta se na snemanju nadaljevanke High School Musical in se zadnje čase vsepovsod pojavljata v dvoje.

Rihanna in Katy Perry

Pevki se sicer ne vidita pogosto, ko pa sta skupaj, se zares noro zabavata. Nazadnje sta se ujeli na festivalu Coachella, kjer sta si dali duška.

Demi Lovato in Selena Gomez

Mladi multizvezdnici prijateljujeta še iz začetkov Disneyjevih časov in sta že več kot deset let neloč­ljivi. Skupaj se pojav­ljata na različnih dogodkih, če jima čas dopušča, pa se radi odpravita tudi na pravi babji čvek ali plažo.

Pa moški prijatelji?

Seksi fantje so se očitno poparčkali med seboj. Skupaj hodijo na zabave, lovijo punce in ...

Justin Bieber in Usher

Bieber je prav po zaslugi Usherja postal eden najbolj prepoz­navnih pevcev, ki je z njim leta 2008 podpisal pogodbo (za njegovo mentorstvo se je potegoval tudi Justin Timberlake). Zadnje čase sta prav dobra kompanjona, ki sta se skupaj pojavila tudi na Billboardovih glasbenih nagradah.

Brad Pitt in George Clooney

Dva najbolj seksi moška na svetu sta se 'pobondala' na snemanju filma Oceanovih 11 in se pogosto družita predvsem na rdeči preprogi.

Chace Crawford in Ed Westwick

Združila ju je nadaljevanka Oprav­ljivka, Chace in Ed pa sta tako v seriji kot tudi sicer najboljša prijatelja – skupaj osvajata dekleta, nekaj časa pa sta bila celo cimra.

Matt Damon in Benn Affleck

Najboljša prijatelja še iz otroštva sta skupaj odraščala v predmestju Bostona. Delita si tudi oskarja za scenarij filma Dobri Will Hunting, skupaj hodita na počitnice z družinama in sta zgradila eno najbolj trdnih prijateljstev v Hollywoodu.

Tekst: Manca Čampa, Fotografije: profimedia.si