Simpatična Tanja Žagar iskreno spregovorila o nosečnosti

Pred kratkim je odjeknila novica o tem, da prvega otroka pričakuje pevka Tanja Žagar. Zdaj je simpatična Slovenka končno spregovorila o tem čarobnem obdobju.

Simpatična Tanja Žagar iskreno spregovorila o nosečnosti (foto: Instagram.com/@tanjazagar) Instagram.com/@tanjazagar
31. 7. 2017

Pred kratkim je Tanja Žagar razkrila, da bo kmalu mamica. Na družabnem omrežju je na svoj rojstni dan objavila zgovorno fotografijo z nosečniškim trebuščkom.

Kako poteka nosečnost, glede na to, da nastopaš vse poletje?

Hvala, za zdaj je vse dobro in upam, da tako tudi ostane. Veselim se vseh poletnih žurov, ki nas še čakajo!

Že razmišljaš o jesenskem dnevu, ko te bo razveselil dojenček in ti razširil nove dimenzije v življenju?

Seveda. Razmišljam, sanjam, upam, si želim, hrepenim … Vse to mi, tako kot vsem, prinaša lepe občutke.

Si želiš raje fantka ali deklice?

To zame ni pomembno. Ne najdem nobenega razloga, zakaj bi si lahko bolj želela dečka od deklice ali obratno.

Se nameravaš ob rojstvu otroka za nekaj časa posloviti od odrov ali načrtuješ hitro vrnitev nazaj pred občinstvo?

Mislim, da je za zdaj prehitro o čemerkoli govoriti. Vedno sem se ravnala po svojih občutkih in tudi tokrat ne bo nič drugače. Kaj, kako, zakaj, kdaj. Vse ob svojem času. Sicer pa, kot poje verz v eni od mojih pesmi: “Kaj jutri bo, le kdo ve to, ta je trenutek za naju!”

 

Akcijaaaaaa!:)

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on

Tanja, si ena od najpriljubljenejših slovenskih glasbenic, ki že leta z glasbenimi uspešnicami pod odrom združuje staro in mlado.

S svojo glasbeno ekipo delamo profesionalno, k vsakemu novemu projektu, nastopu in koncertu pristopamo z veseljem in velikim delovnim zanosom, novih idej in volje pa nam ne zmanjka.

Svoje pesmi imam rada, uživam, ko jih pojem ljudem, uživam v druženju z vsemi, ki me pridejo poslušat in se skupaj z mano zabavat, in prav vsak nastop je zame najpomembnejši. Mislim, da vse našteto prispeva k temu, da se ljudje z mano počutijo lepo, sproščeno in da se na moje nastope in koncerte tudi radi vračajo.

Tanja Žagar

Tvoja glasbena kariera je bila od skupine Foxy Teens do danes vedno v vzponu, saj ie nekako znala krmariti med dobrimi in slabimi glasbenimi časi v zadnjih letih. Kdo vse je ob tebi zaslužen za to, da si vedno znala narediti pravi poslovni korak na pravem mestu?

Brez tako profesionalne ekipe, kot jo imam, pevske poti ne bi mogla graditi na takšen način. Ogromno je dela v ozadju, ki ga jaz ne morem niti ne znam opravljati, pa tudi ne bi bilo primerno, da bi se sama kot izvajalka ukvarjala z določenimi stvarmi.

Zato gre največja zahvala Mikiju Šarcu in njegovi založbi Gong Records. Skupaj delamo že 21 let in na naše sodelovanje sem zelo ponosna. Moja ekipa mi sledi, upošteva moje želje ter vizijo in tako skupaj uspešno korakamo naprej.

 

Srce že ve...#tanjazagar #feelingood #loveisallaround #missyou #trbovlje

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on

Katera od tvojih uspešnic ti je najbolj pri srcu oziroma ima poseben pomen zate?

Težko rečem, katera pesem mi je najbolj pri srcu, saj se je vsaka zgodila z določenim razlogom, vsaka s seboj prinaša neko zgodbo in čustva, pa še tako različne so si med seboj, da je že zato težko izbrati najljubšo. Ena od tistih, brez katere ne mine prav noben moj nastop ali koncert, pa je Tiho, tiho čas beži. Izpostavila bi jo tudi zato, ker letos ta pesem praznuje deset let, in čeprav sem jo že tolikokrat zapela, me še vedno vsakič znova gane, da se mi naježi koža.

Tanja Žagar

Poletno sonce veselo pripeka in verjamem, da ti je težko najti kotiček ob morju, kjer ne bi bilo nezaželenih pogledov in ljudi, ki bi motili tvoj mir. Kam se najraje zatečeš, kakšen je tvoj idealni odklop ob morju?

Še dobro, da se tako zelo rada potepam kar tako za nosom, saj sem prav na teh potepanjih odkrila kar nekaj čudovitih, mirnih kotičkov. Uživam v naravi, na dolgih sprehodih, rada se povzpnem na kakšen hrib, kjer se v planinski koči najem domačih dobrot, rada kolesarim, rolam in ob morju berem knjige. Znam si narediti tako, da mi je povsod lepo! Prostor se mi sploh ne zdi pomemben, pomembno mi je, da sem z ljudmi, s katerimi uživamo v družbi drug drugega!

Napisal Alojz Petrovčič za revijo Nova
Fotografije: Facebook in Instagram

Preberi še: Ana Klašnja: Rojstvo otroka ji je življenje obrnilo na glavo in Nov baby boom med znanimi Slovenkami: pokazale so svoje čudovite nosečniške trebuščke (FOTO)

Priporočamo tudi: To je slovenska Ashley Graham! Čudovita je!