Sienna Miller je visoko noseča pozirala gola

Sienna Miller je – kot nekoč Demi Moore – v blaženem stanju pozirala gola, a ne fotografu, pač pa slikarju oziroma portretistu.

12. 11. 2012

Redke so zvezde, ki znajo tako dobro skrivati svojo zasebnost kot Sienna Miller, a lepa igralka se kljub temu ne boji razgaliti v imenu umetnosti. Čeprav je večino detajlov, povezanih z nosečnostjo, zadržala zase, je zdaj dopustila, da ves svet vidi njeno golo telo.

Tridesetletna angleška igralka Sienna Miller se je odločila, da bo tvegala, kot je nekoč njena kolegica Demi Moore, in v visoki nosečnosti pokazala svoje razgaljeno telo na sliki hvaljenega umetnika Jonathana Yeoja.

Julija, le nekaj tednov pred rojstvom hčerkice Marlowe, je igralka pozirala temu britanskemu umetniku, čigar razstava (I've Got You) Under My Skin bo postavljena v galeriji Circleculture v Berlinu.

Kot nekatere druge zvezde, kot so prej omenjena Demi, nekdanja manekenka Jerry Hall in model Kate Moss, Sienna torej širnemu svetu razkazuje svoje nosečniško telo v polnem sijaju. Jonathana, ki je portretiral tudi nekdanjega angleškega premierja Tonyja Blaira, avstralsko igralko Nicole Kidman in princa Philipa, je spoznala pred osmimi leti v Los Angelesu in v tem času že večkrat pozirala za svojega prijatelja.

»Hotel sem sliko, ki prikazuje človeško telo v svoji naravni lepoti in je v najostrejšem kontrastu z mojimi drugimi slikami na tej razstavi. Te dokumentirajo paciente, ki so se podvrgli estetski kirurgiji v želji, da bi bili videti v skladu z družbenimi pojmi lepote,« je Jonathan zapisal v katalogu omenjene razstave in dodal:

»Pred 22 leti je noseča Demi Moore na fotografijah Annie Leibovitz za Vanity Fair izzvala zmedo. Družba je hkrati postala skoraj povsem neobčutljiva na vsakodnevno izpostavljenost slikam oseb, ki so kirurško popačile svoj videz. Vendarle pa je za nekatere dele družbe prizor nosečnosti še vedno neprijeten, zato slike golih nosečnic redko vidimo.«

Umetnik je še dodal, da je bila Sienna, ki je po njegovem mnenju ena od najlepših igralk na svetu, naravna izbira za takšno sliko.

Tim Jeras za Novo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri