Si že slišala, kako jo je David Urankar zagodel Buraku Özçivitu?

In kot je povedal, njegovi menedžerji nad njegovo potezo niso bili prav nič navdušeni. Ups.

Si že slišala, kako jo je David Urankar zagodel Buraku Özçivitu? (foto: Instagram.com/davidurankar) Instagram.com/davidurankar
16. 6. 2018

Čeprav je od obiska slavnega turškega igralca Buraka Özçivita zdaj minilo že kar nekaj časa, na plano prihajajo podrobnosti njegovega obiska.

V aktualni številki revije Lady je David Urankar, ki je povezoval program med Burakovim obiskom ljubljanskega City Parka, namreč priznal, kako jo je slavnemu igralcu zagodel pred množico obiskovalcev.

"Ko sva se s Kemalom fotografirala na odru, sem mu na hrbet nalepil nalepko I love Kemal. Občinstvu in ekipi se je zdelo zelo zabavno, malo manj pa njegovi menedžerki," je povedal David.

 

A post shared by David Urankar (@david.urankar) on

Kljub temu, da je Burak prepoznan praktično v vseh državah stare celine, je David priznal, da je bilo delo z njim nadvse prijetno.

"Včasih človek podzavestno podvomi o srečanjih z zvezdniki, z vso evforijo, ki spremlja Buraka, Esmeraldo, gorskega zdravnika ... Ampak v trenutku, ko stopiš na oder in vidiš, koliko ljudi je tam z res dobro energijo, ki so prišli pozdraviti junaka svoje najljubše serije, potem razumeš."

"To je 'feel good' dogodek - ne vem, kaj je drugače pri sprejemih nogometnih zvezdnikov, glasbenikov ali pa hollywoodskih zvezd (upam, da ne bo zdaj kdo preveč užaljen.)"

"Če bi prišel v Ljubljano Christiano Ronaldo, bi bilo prav tako ogromno oboževalcev in oboževalk. Najljubši igralec v najljubši ekipi je v vzporednem svetu za nekoga lahko ravno tako pomemben kot glavni akter v telenoveli."

Sem pa vesel, da sem lahko povezoval dogodek, si delil oder v Burakom. Vsakič znova me navdušita energija in prezenca, ki ju premorejo takšni kalibri," je še povedal o njunem skupnem delu. 

Fotografije: Instagram.com/davidurankar, Preddy

Preberi še: 8 največjih zmot o ženskah, ki jim moški PREVEČKRAT verjamejo

Priporočamo tudi: Si že videla fotografijo Meghan Markle, o kateri te dni govori ves svet?