Si videla, kakšna lepotica je bila na valeti hčerka Alenke Košir?

Mlada Alina je prava lepotica, prav takšna, kot je njena mama Alenka! ❤️

Si videla, kakšna lepotica je bila na valeti hčerka Alenke Košir? (foto: Instagram.com/vformizalenkokosir) Instagram.com/vformizalenkokosir
19. 6. 2018

Minuli vikend je bil brez dvoma vikend osnovnošolskih valet. Če si dogajanje spremljala na družabnih omrežjih, potem veš, da je letos kar nekaj slovenskih estradnikov na ta mladostniški dogodek pospremilo svoje otroke.

Med njimi sta največ pozornosti zagotovo vzbudili Alenka Košir in njena najstarejša hčerka Alina, saj je nadobudna plesalka že prava lepotica!

Poglej, kako postavna je najstarejša hčerka Alenke Košir in Jureta Koširja:

 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

Alenka je na svojem družabnem omrežju Instagram delila kar nekaj skupnih družinskih utrinkov, med drugim tudi fotografijo celotne druščine in tudi ljubek sestrski trenutek, ko se je starejša Alina za roke prijela s sestro Aniko, ki je tudi že prava dama. Ni kaj, lepi starši, lepi otroci! ;) 

 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir) on

Veliki dogodek je sicer ganil tudi nekdanjega smučarskega asa Jureta Koširja, ki je na Instagramu delil skupno fotografijo s hčerkico in ob njej pripisal, da je na svojo malo deklico zelo ponosen. (Kako lepoooo!)

TO skupno fotografijo je delil Jure Košir:

 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

Fotografije: Instagram.com/vformizalenkokosir

Preberi še: 8 največjih zmot o ženskah, ki jim moški PREVEČKRAT verjamejo

Priporočamo tudi: "Danes delam iz postelje - in ne, nisem bolna!"