Si tudi ti opazila, da se je Luka Dončić med včerajšnjo tekmo PREOBUL? Zdaj je jasno, ZAKAJ

In ne, razlog ni bilo neudobje! 🙈

Si tudi ti opazila, da se je Luka Dončić med včerajšnjo tekmo PREOBUL? Zdaj je jasno, ZAKAJ (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2022

Včerajšnja prijateljska tekma med Slovenijo in Srbijo je zbranim navijačem v Stožicah postregla s kar nekaj napetimi trenutki. A naposled je zmago vendarle slavila slovenska ekipa z Luko Dončićem in bratoma Dragić na čelu.

Ampak ali si tudi ti opazila, da se je Luka sredi tekme preobul?

Igrati je začel obut v svoje značilno živo rdeče superge, po polčasu pa jih je zamenjal za bele z modrim dodatkom (te je sicer nosil že med ogrevanjem).

No, razlog za tem se ne skriva v neudobju!

Luka se namreč tokrat ni preobul prvič. Čeprav so mnogi že pred leti ugibali, ali to stori zaradi neudobja ali težav z vezalkami, je leta 2018 po eni izmed tekem športnemu novinarju Dallas Morning News razkril pravo resnico.

V tako PRESTIŽNEM avtu se ta hip po Ljubljani vozi Luka Dončić (VIDEO)

Na njegovo vprašanje, zakaj je to naredil, mu je kratko in jedrnato odgovoril:

"Nisem igral dobro. Takšen je moj pristop. Če ne igram dobro, zamenjam čevlje."

Zanimivo, kajne? In očitno je, da zadeva deluje, saj je bil Luka včeraj zaslužen za skoraj tretjino vseh točk, skupno jih je namreč dosegel kar 34 (od 97).

Naše košarkarje sicer že naslednji teden čakata prvi tekmi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2023 – v četrtek se bodo v Celju pomerili z Estonijo, v nedeljo pa v Münchnu z Nemčijo.

Fantje, imate to! 💪

Čeglaj naredil nov korak naprej: v ZDA podpisal pogodbo s TEM velikim podjetjem