Si gledala raztreseno Ally? Potem ne smeš zamuditi TEGA!

Če si bila tudi ti v preteklosti obsedena z igralko Calisto Flockhart, potem se boš te novice močno razveselila!

Si gledala raztreseno Ally? Potem ne smeš zamuditi TEGA! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 2. 2018

V javnosti so namreč zaokrožile informacije, da naj bi se zvezdnica serije Raztresena Ally vrnila med zvezde tovrstnega programa.

Po tem, ko je v letu 2015 nastopila v nekaj epizodah serije Suprgirl, so producenti zdaj namignili, da naj bi se Calista vrnila med glavne igralske akterje, natančneje v čevlje lika iz stripa, mogulke po imenu Cat Grant.

Prav zaradi uspešnosti njenih preteklih igralskih podvigov, si producenti od njene vrnitve v serijo obetajo veliko.

Od Ally se je poslovila pred 20. leti!

Težko je verjeti, da smo jo v vlogi raztresene odvetnice z nesrečnim ljubezenskim življenjem spremljali kar dvajset let nazaj, kar je skoraj toliko, kot je razlike v letih med igralko in njenim srčnim izbrancem, Harrisonom Fordom.

"To me ne moti. Včasih celo sama pozabim, da je med nama kar 22 let razlike. Najina starost nima nobenega vpliva na najino razmerje. Všeč mi je, kako izgleda zjutraj. Ni čeden, je ljubek.

Izgleda kot majhen fantek," je reiji Hallo! povedala leta 2003, ko je bila ljubezen med njima še čisto sveža.

Calista in njen igralski kolega sta se poročila leta 2009, o njunem prvem srečanju pa je spregovorila tudi za tuje medije.

"Spoznala sem ga malo za tem, ko sem posvojila otroka, kar je bila najboljša poteza v mojem življenju," je priznala igralka in dodala, da ji pri tem njena obširna lista igralskih podvigov ni bila čisto nič v pomoč.

Prvič sta v stik prišla preko skupnega prijatelja leta 2002, na prestižnem dogodku Golden Globes. "Ko sem spoznala Harrisona, sploh ni vedel, da igram Ally McBeal. Dejal mi je, da ne gleda televizije in da ni videl niti ene epizode moje serije," je še dodala.

Parček pa je prav v teh dneh praznoval tudi posebno obletnico, saj je Harriso Calisto zaprosil na valentinovo leta 2009.

Fotografija: Profimedia

Preberi še: So moški res VEDNO pripravljeni za seks? Tole te zna šokirati!

Priporočamo tudi: The Biggest Loser Slovenija: Špela Grošelj se je poslovila! Razkrivamo novega voditelja 2. sezone