Sharon Stone: Zasleduje jo Prvinski nagon

Ko je v filmu Prvinski nagon prekrižala noge in za tiste čase pokazala več, kot so bili ljudje vajeni, je Sharon Stone očitno prestopila več kot zgolj en rubikon. Postala je seks simbol. Začeli so jo nadlegovati čudaki in začela je živeti film, s katerim je zaslovela.

5. 9. 2011

Sharon z duhovi preteklosti zares nima sreče.

Namreč, le nekaj mesecev po tem, ko je Bradley Gooden dobil prepoved približevanja hollywoodski igralki, so pred njeno hišo aretirali novega zalezovalca. Do zdaj še neimenovanega moškega, starega okoli 50 let, čigar domišljijo očitno buri Sharon, so v prvi polovici avgusta aretirali pred hišo zdaj 53-letne igralke v Los Angelesu.

Med policijsko akcijo Sharon sicer ni bilo doma, ker je bila v New Yorku na snemanju filma Gods Behaving Badly. Lokalno pisarno LAPD je poklicala hišna gospodinja, kajti pretirano vznemirjeni moški je začel udarjati po vratih in kričati, da je ubil Osamo bin Ladna. In tudi, da je oče otroka Sharon Stone.

Zgodilo se je šest mesecev po tem, ko je Sharon februarja na sodišču dobila bitko proti Bradleyju Goodnu, zelo vztrajnemu zalezovalcu. Sodišče je odločilo, da se moški ne sme približati igralki in njeni družini na manj kot 50 metrov. A mar Bradley in njegov naslednik čudak nista vedela, da je Sharon vmes začela zvezo z britanskim poslovnežem švedskega rodu Johanom Eliaschom, lastnikom podjetja za proizvodnjo teniške opreme Head? Lepoti radožive igralke, ki je kljub svojim letom še vedno videti zapeljivo, je podlegel štiri leta mlajši milijonar, s katerim se je javnosti prvič predstavila na zabavi po podelitvi oskarjev.

"Tukaj sva le kot prijatelja,« je na gričih nad Los Angelesom aprila letos razlagala Sharon, »a to prijateljstvo lahko preraste v nekaj več."

In se je tudi zgodilo. Druženje med Sharon in Eliaschom se je namreč nadaljevalo in kmalu sta priznala, da sta tudi v resnici zaljubljena.

"Najina zveza je sveža, ampak zelo se spoštujeva in občudujeva. To sta temeljni stvari za začetek velike ljubezenske zgodbe," je dejala Sharon v intervjuju za enega izmed francoskih časopisov, ločeni Eliasch pa je za Daily Mail dejal, da se strinja z vsem, kar je rekla Sharon. Sharon se je pred tem leta 2004 ločila od svojega drugega moža Phila Bronsteina, ki mu je sodišče dodelilo skrbništvo nad njunim posvojenim sinčkom Roanom. Igralka je nato posvojila še dva fantka.

Mesec dni pred prvo javno predstavitvijo novega prijatelja je Sharon v družbi Kevina Spaceyja v Londonu vodila gala koncert ob praznovanju 80. rojstnega dne nekdanjega predsednika Sovjetske zveze in velikega svobodomisleca Mihaila Gorbačova. Zanj je znano, da na Zahodu uživa velik ugled, saj ga imajo za človeka, ki je osvobodil Vzhodno Evropo izpod sovjetske oblasti in končal hladno vojno.

Sharon je prireditev tudi vodila s svojimi pravimi ustnicami, saj je vmes spoznala, da je bila z vbrizganim silikonom videti kot postrv.

"Po ločitvi od Bronsteina sem bila prepričana, da me nihče ne mara in da sem videti starejša od 100 let," je pozneje razložila Sharon, "moje življenje bo zanesljivo boljše, če bom imela lepše ustnice."

Po posegu je bila Sharon zgrožena.

"Ko sem se pogledala v ogledala in videla popolnoma nesimetrični ustnici, sem si rekla, kaj za vraga mi je bilo tega treba."

Pet zvezdniških

  • Zanjo se zanimajo predvsem mladi moški.
  • 'Življenje in ljubezen sta kot ocean. Enkrat je plima, drugič oseka,' pravi Sharon.
  • Včasih se ima za puščavsko rožo.
  • Na Novi Zelandiji ima kmetijo.
  • Zanimajo jo tudi ženske.


Povzeto po reviji Nova