Sharon Stone: Na vrsto je prišlo tudi ljubezensko življenje

Igralka Sharon Stone, ki ima za seboj dva zakona, je mama treh posvojenih dečkov, s katerimi preživlja ves svoj prosti čas. Ker so zdaj že nekoliko večji, pa se končno lahko posveti tudi svojemu ljubezenskemu življenju.

Z Antoniom Banderasom sta že dolga leta prijatelja. (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2014

Sharon Stone je tudi pri 56 letih še vedno videti odlično. Izklesano postavo in mladostni videz ji nedvomno zavidajo tudi številne mlajše kolegice. Ponudb moških ji zato prav gotovo ne manjka in v svojem zadnjem intervjuju je igralka, filmska producentka in nekdanji model komentirala tudi dogajanje v svojem ljubezenskem življenju.

"Moji otroci so v tistih letih, ko se tudi jaz lahko počutim pripravljeno za nekaj novega. Pripravljena sem na razmerje. Ko so bili mlajši, jim tega nisem želela privoščiti. Le kdo potrebuje kopico ljudi, ki vstopajo in izstopajo iz tvojega življenja? Zdaj se počutim prijetno in ljubi se mi hoditi na zmenke," je pojasnila privlačna zvezdnica, ki je s temi besedami verjetno nehote še dodatno razplamtela govorice, da se videva s 53-letnim kolegom Antoniom Banderasom, ki se je pred kratkim, po 18 letih zakona, ločil od igralke Melanie Griffith.

Sharon in Antonio sta imela dolga leta prijateljski odnos, po ločitvi postavnega Španca pa naj bi njuno prijateljstvo preraslo v nekaj več. "Antonio in Sharon sta dolga leta velika prijatelja in od nekdaj sta odkrito koketirala, zdaj pa sta si bliže kot kdaj prej. Za zdaj je vse sproščeno, zaradi spoštovanja do Melanie namreč ne želita, da bi vse skupaj postalo razvpito. Iskrica pa nedvomno obstaja. Julija nameravata skupaj oditi na dopust. Oba sta bila dvakrat poročena in zdaj samo uživata ter se zabavata," je konec junija povedala prijateljica svetlolase igralke, ki ima za seboj precej pestro ljubezensko zgodovino ...

Prvi zakon je trajal le tri leta

Leta 1984 je večno zvestobo obljubila scenaristu, producentu in režiserju Michaelu Greenburgu, a to menda ni bil njen prvi zakon. Prvič naj bi se poročila že s producentom Georgeem Howom Englundom mlajšim, a podrobnosti njune romance nikoli niso bile obelodanjene v javnosti. Res pa je, da je kot gostja šova Piers Morgan Tonight pred tremi leti zatrdila, da se z Georgeem nikoli ni sprehodila do oltarja. V nasprotju z Georgeem Michaela sicer ni 'skrivala', a kljub temu tudi o njuni ljubezni ni ravno veliko podatkov. Spoznala sta se na snemanju drame The Vegas Strip War, v kateri je bila ona dejavna kot igralka, on pa kot producent, in slovela kot zelo zaljubljena, a je njuna strast hitro ugasnila. Razšla sta se že po treh letih, ločitveni postopek pa je bil uradno končan šele leta 1990.

Tri leta pozneje je na snemanju erotičnega trilerja Vročica spoznala scenarista in producenta Williama J. MacDonalda, ki je zaradi nje celo zapustil svojo soprogo Naomi Baca. Po hitrem postopku sta se tudi zaročila, leta 1994 pa je bilo njune enoletne ljubezenske zgodbe konec. Toda Sharon se ni pustila vreči iz tira in se je že naslednje leto, med snemanjem vesterna Hitri in mrtvi, zapletla v razmerje z Bobom Wagnerjem, pomočnikom režiserja. Po nekaj mesecih sta naznanila zaroko, a se nikoli nista sprehodila do oltarja, ker sta se že po nekaj tednih razšla. Na seznamu njenih ljubimcev so se med drugim znašli še monaški princ Albert, nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton in igralci Jared Leto, Russell Crowe, David Duchovny in Christian Slater.

Tudi druga poroka se je končala z ločitvijo

Drugi obisk matičarja se je zdel kot prava odločitev, saj je njeno razmerje s Philom Bronsteinom, urednikom časnikov San Francisco Examiner in San Francisco Chronicle, delovalo kot dokončni konec iskanja idealnega moškega. Usodni da sta si dahnila 14. februarja 1998, torej na dan zaljubljencev, dve leti pozneje pa sta posvojila sina Roana Josepha.

Družinska idila je trajala pet let, zaradi nepremostljivih razlik pa se je končala z mukotrpnim bojem za skrbništvo nad sinom. Ločitev je postala uradna leta 2004, ko je sodnik odločil, da bo Roan Joseph ostal pri Philu, Sharon pa je dodelil pravico do obiskov. Nekaj časa je medije polnilo tudi razmerje s 26 let mlajšim fantom Chasom Dreyfousom, ki pa ga je novembra 2008 zapustila. Za to potezo se je menda odločila, ker ji je omenjena bitka za skrbništvo povzročila veliko stresa in jo povsem izčrpala, zato preprosto ni imela več moči in volje za posvečanje ljubezni.

Sonce je v njeno življenje ponovno posijalo leta 2005, ko je bil končan postopek posvojitve njenega drugega sina Lairda Vonna, že naslednje leto pa jo je razveselil še en posvojenec, ki mu je nadela ime Quinn Kelly.

Danes z obema živi v svoji vili na Beverly Hillsu, in ker sta že precej velika fanta, se lahko končno ponovno posveti svojemu ljubezenskemu življenju, o katerem se je nazadnje govorilo in pisalo konec januarja lani, ko se je po osmih mesecih razmerja razšla s takrat komaj 27-letnim Martinom Mico. Očitno je nad mladci obupala, saj je Antonio Banderas, ki naj bi bil trenutno v igri, od nje mlajši le dve leti.