Nekdanja zvezdnica serije Beverly Hills je v hudi stiski

44-letna ameriška igralka Shannen Doherty, ki je zaslovela z vlogo Brende Walsh, se trenutno sooča z izredno težko življenjsko situacijo.

Nekdanja zvezdnica serije Beverly Hills je v hudi stiski (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2016

Kako hudo ji je trenutno, je iskreno spregovorila v oddaji The Dr Oz Show (spodaj si lahko ogledaš tudi video), v kateri je spregovorila o svoji bitki z rakom na prsih, prihajajoči operaciji in tem, kako težko ji je, ker trenutno zaradi zdravljenja ne more zanositi.

Doktorju Mehmetu Ozu je s solzami v očeh zaupala, kako se je po tem, ko so ji diagnosticirali raka na prsih, njeno življenje popolnoma spremenilo.

oz

Bolezen je močno zaznamovala njeno igralsko kariero, s možem fotografom Kurtom Iswarienkom (na fotografiji spodaj) pa trenutno tudi ne moreta imeti otrok, čeprav si jih oba srčno želita.

Kurt

V času zdravljenja ji njen soprog ves čas stoji ob strani in tako je bilo tudi tokrat, saj je Kurt sedel med občinstvom.

Da ima raka, je Shannen zaslutila, ko je v eni od dojk zatipala zatrdlino. Trenutno je v fazi zdravljenja, pripravlja pa se tudi na operacijo – mastektomijo (kirurška odstranitev ene ali obeh prsi).

"So le 'samo prsi'. Ne razumite me narobe, imam jih rada. Toda če vse skupaj postavim v neko perspektivo, sem rajši živa in se staram s svojim možem," je odločitev o operaciji komentirala Shannen, ki je s Kurtom poročena od leta 2011.

Celotno dogajanje je komentiral tudi njen mož, ki je povedal, da ju je bolezen še bolj povezala. Med gosti v oddaji je bilo tudi nekaj takih, ki so že preboleli raka na prsih.

shannen

Ti so z igralko poklepetali, se objeli, predvsem pa se ji zahvalili, da je na glas spregovorila o svoji bolezni, saj bo s tem rešeno še marsikatero življenje.

Oglej si kratek izsek ganljivega pogovora:

Preberi še: Rak dojke: Kako veš, ali si ogrožena?