Shakira poljublja nogometnega zvezdnika Gerarda Piqueja

Shakira se je najprej izgovarjala, da živi v Barceloni, ker je tako bližje sestri, v katalonski prestolnici je na mestni plaži posnela tudi video Loca, no, zdaj je končno še javno pokazala, da ljubi zvezdnika nogometnega kluba Barcelona Gerarda Piqueja.

21. 3. 2011

Shakira, ki ima 34 let, in 24-letni Pique sta zvezo nekaj mesecev skrbno skrivala, pred dnevi pa sta svojo ljubezen potrdila kar s poljubom na naslovnici kolumbijske revije Caras.

Govorice o tem, da sta Shakira in Gerard par, so se pojavile že lani, še preden je pevka končala 11-letno razmerje z odvetnikom Antoniem de la Ruo, sinom nekdanjega argentinskega predsednika. No, Pique je najprej zanikal govorice, da naj bi bil on kriv za Shakirino ločitev od odvetnika, nato pa je po prigovarjanju svojega trenerja Pepa Guardiole medijem le povedal, da sta z lepo pevko tudi uradno par.

Prve fotografije o novi zvezdniški ljubezni so prišle v javnost v začetku februarja, ko je Pique objavil fotografije s praznovanja svojega rojstnega dne, na katerih je bila tudi Shakira.

Sledile so še fotografije, ko sta z roko v roki zapuščala neko restavracijo v Barceloni, paparci so ju ujeli tudi na letališču in koncertu.

Spoznala sta se lani

Kolumbijska zvezdnica in Barcelončan sta se spoznala lani spomladi med snemanjem videospota za Shakirino pesem, super uspešnico in uradno pesem svetovnega nogometnega prvenstva v Južnoafriški republiki Waka Waka (This Time for Africa). Španski mediji so že takrat začeli širiti govorice, da naj bi zacvetela nova velika ljubezen, nekaj strastnih poletnih noči naj bi par preživel tudi v razkošnem hotelu Atzaro na Ibizi.

Povzeto po reviji Nova