Severina in Igor: Govori se o prvih težavah v raju

Pol leta po pravljični poroki naj bi se med Severino in njenim možem Igorjem pojavila resnejša nesoglasja. Preberi, kaj je o njunem prepiru na ulici povedala priča. 

Severina in Igor: Govori se o prvih težavah v raju (foto: instagram.com/severina/) instagram.com/severina/
19. 5. 2016

Po poročanju srbskih medijev, naj bi Severino razbesnelo to, da njen mož na vse načine poskuša prevzeti položaj njenega prijatelja in menedžerja Tomislava Tomice Petrovića, ki mu zvezdnica že dolga leta povsem zaupa.

"Prvotni razlog za njun prepir je bila težava s plačilno kartico, ki je na Severinino ime, a jo uporabljata oba. Incident se je zgodil na Hrvaškem, ko je hotela pevka kupiti drago darilo za prijateljico in ugotovila, da na kartici ni toliko denarja, kot bi ga moralo biti. Takoj ko sta prišla ven, je postala histerična, potem pa je razprava krenila v drugo smer," je pojasnila priča, ki se je znašla v bližini, in dodala, da je Seve nato Igorju očitala tudi, da se vmešava v njeno kariero.

Iz revije Nova.

Kljub govoricam je vsaj na Severininih profilih na družbenih omrežjih videti, da je med njima vse v najlepšem redu. Sicer pa so tudi prepiri del vsake zveze, kajne? In tudi navadni smrtniki jih imamo.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on May 1, 2016 at 3:29am PDT

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on May 6, 2016 at 5:17am PDT

Preberi še vse o Severinini poroki leta in ne spreglej iskrene izpovedi slovenske novinarke o platonski aferi na delovnem mestu.