Sentyo smo povprašali, kako se je počutila, ko je po TV gledala svojega Mateja in Mihaelo (ja, to, kar bi si ti)

Eden najbolj vročih televizijskih parčkov pri nas ta hip živi svojo pravljico, in povprašali smo ju, kaj sta si v resnici mislila, ko sta si skupaj pogledala zadnjo sezono Ljubezni po domače. 

Sentyo smo povprašali, kako se je počutila, ko je po TV gledala svojega Mateja in Mihaelo (ja, to, kar bi si ti) (foto: POP TV) POP TV
23. 12. 2021

Sentya in Matej živita svoje sanje - pred kratkim sta se zaročila, njuno življenje pa je oplemenitil tudi prihod njune hčerkice Aurore. Prav zato nas je zanimalo, kaj sta si v resnici mislila, ko sta si skupaj pogledala zadnje epizode oddaje Ljubezni po domače.

Preberi, kaj sta nam povedala

Kot pravita, sta po snemanju ohranila kar nekaj prijateljstev, v zadnjem letu sta se tako največ družila s Petrom in Denisom, dodala pa sta, da tudi na Koroškem ni manjkalo zabave.

Te zanima zanimiva pripoved izza zakulisja snemanja? Tole sta nam razkrila 

Ne samo Sentya, zaročena je tudi TA letošnja akterka Ljubezni po domače

"Ko smo stali na stopnicah, in čakali naše kandidate, da se predstavijo, sva jaz in Sentya stala zelo blizu eden drugega. No, takrat sva se tudi malo spogledala, a ostala osredotočena na svoje izbrance. Toliko za zdaj," je namignil Matej.

In če te zanima, kaj sta si v resnici mislila, ko sta gledala oddajo, si preberi še tale čisto iskren odgovor

Tole je povedal Matej: "Med snemanjem naju je najbolj presenetila ekipa, ki skrbi za dobro voljo, organizacijo in sproščeno vzdušje. Komaj sva čakala, da se oddaja začne, hkrati pa tudi konca in da pride do velikega razkritja. Ob tem sva se ogromno nasmejala, ko sva obujala spomine na dogodivščine, ki smo jih skupaj preživeli, in vesela sva za to izkušnjo, saj sva na posestva odšla kot prijatelja in znanca, in nisva vedela, da se bodo na koncu najine poti spet združile in še bolj povezale.

Kaj pa si je ob gledanju oddaje mislila Sentya? Tole:

"Ko sva gledala oddajo skupaj, sem si mislila, waw, očitno je bil vmes Matej zagledan v drugo punco. Ampak se vedno spomnim najinega dogovora takrat, da greva vsak svojo pot do izbrancev, in bova kasneje videla, kaj se bo razvilo iz najinega poznanstva. Vseeno pa vedno, ko pogledam svoj zaročni prstan na roki, mi v glavi odmevajo samo te besede mojega Mateja: 'Draga moja, najdražja, jaz te ljubim, in te bom ljubil za večno. Kar je bilo, je bilo, in ostaja v preteklosti.' Te besede so prevladovale, vključno z njegovimi dejanji," je priznala.

Kako lepoooo, se strinjaš?

Fotografije: POP TV