Pevka skupine Muff priznala, da je imela lepotni poseg

Senidah, pevka skupine Muff, je v intervjuju za revijo Story spregovorila o lepotnem posegu.

Senidah je potrdila, da si je dala popraviti ustnice. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
7. 8. 2015

Kot piše revija Story, za katero je Senidah potrdila, da si je dala popraviti ustnice, je bila pevka sicer vedno zadovoljna s svojim videzom, "nikoli nisem imela kompleksov zaradi ustnic ali česarkoli, tudi ljudje so mi vedno pravili, kako imam lepe in popolno obliko", a iz radovednosti se je nekega dne odločila, da poskusi.

"Zanimalo me je, kako bi meni to pasalo. Enkrat sem tudi opazila spremembo pri prijateljici in mi je bilo takoj všeč, vedela sem, da je to to, saj je bilo videti zelo naravno, nikakor preveč, in zelo ji je pristajalo, čez dva tedna je pa tudi meni pristajalo (smeh)," v intervjuju pravi Senidah, ki ne izključuje niti možnosti, da bi si nekoč dala zgladiti kakšno gubico ali dve.

Lepotni popravek ustnic je opravila v Estetiki Medartis pri dr. Suvorovu, odločila pa se je za polnilo Vollbela - gel s hialuronsko kislino, ki daje videz naravnih, polnih ustnic.

Prvič si je lepotni popravek privoščila že lani, konec avgusta, drugič pa na začetku letošnjega poletja. Na vprašanje, kje je njena meja pri pri dodajanju polnila in kje potegne črto, Senidah odgovarja:

"Zelo mi je pomembno, da vse življenje ostanem naravna, ne pa kot neka karikatura, saj takih ljudi ne morem jemati resno, ker so vedno videti nasmejani. Se pravi, dokler je videti naravno, polnim."

Preberi še: Zakaj smo absolutno proti palmovemu olju (zaposleni na nasadih palm orangutane pretepajo do smrti)! ali pa si oglej video: 100 let moških kopalk v treh minutah.

Priporočamo tudi članek: Kakšna je kakovost kopalnih voda v Sloveniji?