Selena Gomez se je ostrigla na kratko (še nikoli ni imela tako kratkih las 😍)

Nam je všeč. Kot vedno! Pa tebi? 😍

Selena Gomez se je ostrigla na kratko (še nikoli ni imela tako kratkih las 😍) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2019

Selena Gomez je ostrigla svoje goste lase in dokazala, da ji pristoji čisto vsaka dolžina las. 27-letnica je na Instagramu ležerno razkrila svoj novi videz, medtem ko je delila fotografiji s svojo prijateljico Anno Collins, s katero je živela med poletjem.

Poglej fotografijo, s katero je pokazala svojo novo pričesko:

Čez poletje je igralka vzdrževala dolžino, ki je padala nekoliko čez njena ramena in nas spominjala na pričesko Rachel Green iz serije Friends.

Se je še spominjaš s TEMI👇🏼 lasmi? 😍

Sedaj pa se pevki in igralki lasje komaj dotikajo brade, kar je najkrajša dolžina, ki smo jo videli na Seleni. Ti je všeč? Nam zelo! 😍

No, je pa kljub temu na Instagramu presenetila že pred časom, ko je tik pred predstavitvijo njene nove posebne kolekcije, ki jo je oblikovala za Pumo, objavila pričesko z zabritimi lasmi.

V tistem obdobju je Selena spremenila kar nekaj pričesk; imela je svetle lase, kratke, dolge, skodrane in ravne ... kljub temu pa je pričeska, ki jo je razkrila v Nemčiji verjetno njena najbolj drastična sprememba do tedaj.

Na dogodku, ki je pozdravil njeno sodelovanje z blagovno znamko Puma, je zvezdnica namreč predstavila 'zabrito' pričesko.

Kako je bila videti njena najbolj drzna frizura si lahko pogledaš TUKAJ:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: To je lahko krivo, da se tvoj trebuh boči navzven, čeprav nisi noseča!

Priporočamo tudi: "Moja žena v hiši ne potrebuje pomoči. Potrebuje partnerja." (govor MOŠKEGA, ki bi ga morali prebrati vsi)