Seksualni manijak?

Štiriindvajsetletna Jessica Gibson, ki je nekoč kot varuška delala pri igralcu Robu Lowu, trdi, da jo je slednji spolno nadlegoval, kar naj bi trajalo nekaj let, a ga nikoli ni prijavila, ker je imela rada njegova dva sinova in ker je nujno potrebovala službo.

29. 4. 2008

Jessica pravi, da jo je 44-letni zvezdnik od septembra 2005 do januarja 2008 kar nekajkrat neprimerno otipaval po telesu. Za Roba in njegovo ženo Sheryl je kot varuška delala kar sedem let, 24. februarja letos pa je dala odpoved, ker preprosto ni mogla več prenašati igralčevega nadlegovanja.

On pravi drugače

On pa pripo­veduje povsem drugačno zgodbo. Tožil je tri nekdanje zapo­slene, vključno z varuško, in trdil, da ga je ona izsiljevala za milijon evrov in mu grozila, da bo – če ji zahtevane vsote ne bo izplačal – vsem povedala za spolno nadlegovanje, ki pa se, po Robovih trditvah, nikoli ni zgodilo.

Vir: Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri