Seks v mestu tik pred vročo premiero

Ljubiteljice prijateljic Carrie Bradshaw se te dni že gnetejo v vrsti pred kinematografi po ZDA, saj so pred dnevi začeli prodajati vstopnice za film Seks v mestu 2.

28. 4. 2010

Film na svetovna platna prihaja šele čez mesec dni, natančneje 27. maja, vendar so vstopnice že naprodaj.

V Los Angelesu je bilo zanimanje za karte veliko; predvsem so jih kupovale skupine žensk, ki načrtujejo ‘kino zabave’, torej skupinske obiske projekcije filma, ki se jih bodo udeležile zgolj prijateljice (torej brez moških spremljevalcev). Ženske v Ameriki so – precej bolj kot drugje po svetu – nagnjene k velikemu načrtovanju takšnih in drugačnih zabav. In obisk filma, ki predstavlja krasno, bleščeče življenje v dragih oblekah in brez kakršnihkoli drugih težav kot tistih, poveznih z moškimi, je vsekakor krasna priložnost za eno izmed tovrstnih ženskih druženj. Če nič drugega, imajo dekleta razlog, da se uredijo ...

Zvezde med zvezdami

V filmu, pod katerega se spet podpisuje režiser in scenarist Michael Patrick King, se bo newyorška četverica spopadla z novimi težavami, novimi moškimi in seveda – z novimi nakupi. Odpravile se bodo tudi na razkošno potovanje.

Tem dekletom očitno tudi recesija ne more do živega, ugotavljajo ameriški mediji.

Poleg Carrie, Mirande, Samanthe in Charlotte pa se bosta na platnu pojavili tudi slavni gostji Penelope Cruz in Miley Cyrus. Vrnil pa se bo tudi John Corbett v vlogi očarljivega Aidana, ki bo Carrie, zdaj dve leti poročeno z Živino, po srečanju na dopustu v arabskem svetu spravil v skušnjavo ... Liza Minnelli bo v filmu na poroki Stanforda in Anthonyja odpela pesem Ladies, ki jo v originalu poje Beyonce. Poročna priča bo seveda Carrie oziroma Sarah Jessica Parker. V filmu bo igral tudi naš južni sosed, mister turizma Filip Kleva, ki se je že vrnil iz New Yorka, kjer je snemal prizore s Kim Catrall. Samo sebe pa bo zaigrala tudi Victoria Beckham.

Sarah Jessica Parker je obljubila, da se bodo v nadaljevanju filma Seks v mestu zgodile ‘osupljive stvari’.

“Minili sta dve leti in v tem času se lahko zgodijo osupljive stvari – stvari, za katere si ne bi nikoli mislil, da se bodo zgodile,” pove v napovedniku za drugi del ‘Seksa’. Dvomljivci in ciniki pa se sprašujejo, ali morda dve sezoni nadaljevanke nista bili dovolj za dilemo: Živina ali Aidan.

P.S.

V neki ameriški raziskavi so ugotovili, da sta priljubljena serija Seks v mestu in prav tako film Seks v mestu najbolj od vseh filmov uničila podobo in ugled mesta New York.

Serija in film Seks v mestu naj bi milijone ljudi po svetu prepričala, da si lahko stanovanje na Manhattnu privošči vsak, ki občasno napiše kako kolumno in ima ob tem še denar za drage nakupe in bogate pogostitve. V raziskavi so naredili seznam 20 filmov, ki so najbolj uničili podobo mesta New York, in na prvem mestu se je znašel prav Seks v mestu, so še zapisali v novi Lei.