Seal se kesa. Mu bo Heidi oprostila?

Seal si želi, da bi se njegova svetla Heidi vrnila v njegov objem, zato ji dnevno pošilja rože in jo na kolenih prosi, da rešita propadajoči zakon. Ali lahko Heidi možu oprosti varanje in nasilje?

20. 2. 2012

Čeprav sta nemška supermanekenka Heidi Klum in pevec Seal pretekli mesec tudi na televiziji najavila, da se ločujeta, še nihče od njiju ni vložil zahteve za ločitev.

Seal se po pisanju predvsem nemških in britanskih tabloidov močno trudi, da bi ustregel svoji lepi ženi. A vprašanje je, ali se super zvezda Heidi želi vrniti v zakon, v katerem je bila sreča le navidezna in zaigrana pred kamerami. Slišati je bilo tudi o Sealovi hitri jezi in njegovi nezvestobi.

A očitno se pevec kesa in ji ne misli nehati dvoriti – menda Heidi dnevno pošilja velike šope rož, v zadnjem času pa ji je kupil tudi diamantno zapestnico, drago umetnino in avto, vse skupaj vredno okoli četrt milijona ameriških zelencev.

"Seal se ne bo ustavil. Res si na vso moč prizadeva, da bi ugodil Heidi in spet pridobil njeno zaupanje. Ne bo odnehal, dokler ne bodo spet srečna družina," je povedal eden od njunih prijateljev. Par se sicer v prvi vrsti poskuša pobotati predvsem zaradi otrok.

A Heidi se očitno ne misli tako zlahka omehčati, saj je za zdaj vsa draga darila niso niti malo ganila, so še zapisali v novi Novi.