Se spomniš Saše Einsiedler? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (+ kako je videti)

Pred dnevi je sporočila tudi, da se podaja na novo karierno področje. Si za kaj takšnega že slišala?

Se spomniš Saše Einsiedler? Poglej, s čim se ukvarja zdaj (+ kako je videti) (foto: Goran Antley) Goran Antley
15. 6. 2020

Saše Einsiedler se najverjetneje spomniš iz televizije, njena pot pa se je po odhodu iz televizijskega studia precej predrugačila. 

Leta 2013 se je Saša profesionalno začela ukvarjati z mediacijo, njen čut za reševanje sporov pa po njenih besedah izvira že iz otroštva.

"Že po duši sem mediator ... (smeh) Spominjam se prepirov na dvorišču, ko smo bili še otroci, največkrat sem bila tista, ki sem gladila spore, spraševala, kaj je bilo ... Ko sem pred leti v neki reviji brala intervju na temo mediacije, sem vedela - to je to! Izkušenj sem imela že veliko - pri petih otrocih je mediacija na dnevnem redu," je tedaj povedala naši novinarki in dodala, da ji je v svojem poklicu največji izziv družinska mediacija.

"Najtežje mi je pri družinskih mediacijah, ko lahko prepoznavam določene vzorce razmišljanja in vem, kam peljejo, pa moram biti potrpežljiva in počakati, da vsak sam pride do svojih ugotovitev," je povedala.

Sicer pa se Saša ukvarja tudi z 'coachingom', kar pomeni, da ljudem z nasveti postane spremljevalec in spodbujevalec.

"'Coach' sprašuje, odstira nova obzorja, in ker sam ni čustveno vpleten, veliko lažje vidi gozd, ne samo dreves v njem. Največ ljudi me poišče zaradi težav s komunikacijo, nastopanjem. Vse to pa seveda vodi globlje - zakaj me je strah povedati svoje mnenje, zakaj otrpnem pri javnem nastopu ... Treba je izpuliti korenine, ki nas omejujejo," je še pojasnila.

Poglej, kako je Saša videti danes (in česa se bo še lotila):

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Einsiedler (@einsiedlersasa) on

V minulih letih Saša tako nikakor ni počivala s projekti, in tudi ti poletje ne bo nič drugače, saj je sporočila, da bo v sodelovanju z Ano Vezovišek, finančno coachinjo, pripravljala nove digitalne oddaje z naslovom Slovenija v plusu!. V njej bo Ana posameznikom pomagala z njegovimi financami, Saša pa bo poskrbela za njegov miselni premik.

Zanimivo, kajne?

Fotografije: Sašo Radej, Goran Antley

Preberi še: Špela Grošelj po razhodu z Gregorjem VITKA kot še nikoli! Poglej te FOTKE!

Priporočamo tudi: Ne boš verjela, kaj je Gašper Rifelj storil TIK po rojstvu sina Brina (kaj, če bi tvoj sotirl podobno?)