Se spomniš malega Krisa? Poglej, kaj počne leto dni po prejemu zdravila

Mali Kris nam vedno znova ogreje srce. 😍 

Se spomniš malega Krisa? Poglej, kaj počne leto dni po prejemu zdravila (foto: Facebook) Facebook
27. 11. 2020

Zagotovo se spomniš akcije za malega Krisa, ki se je rodil s spinalno mišično atrofijo, in v kateri je Slovenija pod vodstvom društva Palčica Pomagalčica leta 2019 za nakup zdravila zbrala kar 3,4 milijona evrov.

Kris se je z družinico tedaj odpravil v združene države Amerike, in tam na kliniki UCLA v Los Angelesu tudi uspešno prestajal zdravljenje, nato pa so se letos marca zaradi koronavirusa predčasno vrnili v Slovenijo. 

Na Facebook strani Go Help Kris pa se je mali Kris zdaj javil in pokazal, kako napreduje leto dni po začetku zdravljenja. 

Posnetek si poglej tukaj:

"Življenje se z rojstvom nas, malih štručk spremeni na lepše ... včasih pa je taka sprememba borba za preživetje. S skupnimi močmi je to uspelo tudi meni in moji družini. Danes mineva točno eno leto odkar sem prejel Zolgensmo.

Vsi skupaj ne bi mogli biti bolj veseli, veseli da ste vsi bili z nami, ko smo vas najbolj potrebovali, da ste se vedno ob nas ... in da sem danes nasmejan, glasen in predvsem nagajiv fantek

Moja pot je še dolga ... pa vendar z vami veliko lažja. Velik objemček vsem mojim prijateljem borcem, ki se kakorkoli borijo za boljši jutri
Vaš Kris," pa so še zapisali ob posnetku. 

Kot so v času zdravljenja sporočili starši, so rezultati vzpodbudni, saj je opazen viden napredek v njegovem razvoju. 

Kako je simpatičen, kajne? 😍

Krisu in njegovi družinici tudi na uredništvu želimo vse najlepše! 

Ooooo! Masterchef Žan Milosavljevič sporočil, da prihaja DOJENČEK 🍼

Fotografije: POP TV