Se spomniš Jolande Čeplak? Šla je na lepotno PREOBRAZBO, poglej, kako je videti zdaj

Naša znana atletinja je vedno slovela po svoji eleganci in lepoti, ampak zdaj se nam zdi, da to še posebej drži! 😍

Se spomniš Jolande Čeplak? Šla je na lepotno PREOBRAZBO, poglej, kako je videti zdaj (foto: Foto Goran Antley) Foto Goran Antley
12. 2. 2021

Po zaključku športne kariere se Jolanda Čeplak ne pojavlja veliko v javnosti, saj ima druge obveznosti - predvsem družinske in poslovne. Ima namreč dvojčici, ki sta se rodili kot nedonošenki, in sta zato potrebovali njeno dodatno naklonjenost in pozornost. 

No, deklici zdaj le nista več tako majčkeni, saj sta v lanskem letu že začeli obiskovati prvi razred osnovne šole. 

Sicer pa je Jolanda še vedno izjemno lepa dama, a se v medijih ne pojavlja prav pogosto. Zato je bilo lepo presenečenje, ko se je na Instagramu pojavila njena fotografija v slogu "prej in potem," s katero je eden od lepotnih salonov predstavil svoje delo.  

Slovenska zvezdnica razkrila, da zaradi odvisnosti obiskuje anonimne alkoholike

Nastal je prizor, ki je marsikoga pustil brez sape, saj je Jolanda res mladostna, z malce make-upa pa se prelevi v pravo divo! Fotografija je najverjetneje nastala lani, saj ob njej piše: "Ni bila maturantka, je pa bila povabljena na maturantski ples 2020." Ja, lahko se mirno strinjamo, da bi jo marsikdo zamenjal za maturantko, kajne?

Poglej, o čem govorimo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beauty by Katka - Katja Š. K. (@beautybykatka)

Kaj Jolanda počne po koncu športne kariere?

Čeprav se bil marsikdo prepričan, da kot športnica čuti potrebo po prostočasni rekreaciji, pa ni bilo tako. V več kot 30 letih se je namreč, kot je priznala, naveličala garanja. Težko se je pripravila k temu, da bi ponovno postala aktivna, čeprav je vedela, da je to zanjo dobro.

Naposled jo je streznilo, ko je začela čutiti bolečine v hrbtu in odločila se je, da ponovno obudi svojo ljubezen do teka. Zdaj vsak dan preteče 5 kilometrov in, kot pravi, je vesela, da se to pozna na njeni kondiciji, pa tudi telesu.

Jolanda je po končani karieri postala trenerka

Zadnjih deset let nekoč vrhunska atletinja v okviru Atletskega kluba Kladivar trenira otroke, kar ji je v veliko veselje. Skupaj z njimi se veseli njihovih uspehov ter jim prenaša svoje znanje in izkušnje. Poleg tega pa kdaj vodi tudi tekaške skupine za starejše, je še povedala.

Preveri, kateri MOBI ima Kate Middleton (skoraj zagotovo ga imaš tudi ti 🙊)

Fotografije: Igor Zaplatil, Goran Antley