Se spomniš Hane in Gorana (Gospodin Savršeni)? Parček je zabredel v TEŽAVE

Uf. Tole je obeta nič dobrega. 😔

Se spomniš Hane in Gorana (Gospodin Savršeni)? Parček je zabredel v TEŽAVE (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
7. 2. 2021

Se še spomniš nadvse priljubljene serije Gospodin Savršeni (Sanjski moški), ki smo jo na POP TV spremljali v lanskem letu?

Potem si zagotovo v spremljala tudi novice, ki sta jih v medijih polnila Goran Jurenec in njegova televizijska izbranka Hana.

Tudi Ana Roš ima dovolj! Pobrala je šila in kopita, zdaj z otroki živi v TEJ državi

Mediji že vse od začetka njune zveze tik po zaključku oddaje budno spremljajo vsak njun korak, zato je zadnja Goranova poteza sprožila številna ugibanja, kaj se z njima dogaja.

Preberi, kaj se je zgodilo:

Goran je namreč Hani nehal slediti na Instagramu, zbrisal pa je tudi vse njune skupne zasebne fotografije in svoj profil tudi zaklenil. 

O-o. V običajnem svet se to morda res ne zdi kaj takšnega, v zvezdniškem življenju pa so izkušnje že večkrat pokazale, da takšna dejanja nakazujejo le na eno - konec ljubezni.

Ob koncu lanskega leta je parček napovedal, da se bosta zaradi Goranovega dela preselila v London, a se to očitno ni zgodilo. Kako vemo? Ker se Goran na Instagramu oglaša iz Berlina, Hana pa je od začetka tega leta v Zagrebu.

Oo, hudo! Na TO PRESTIŽNO šolo hodi predsednikov sin, Luka Pahor (bravo 👏🏻)

Kaj točno se dogaja sicer še nista pojasnila, mi pa si vsekakor želimo, da njuna ljubezen še naprej cveti. ❤️

Fotografije: POP TV