Se spomniš Aleša Hrvatina? Našli smo njegove NOVE fotke in ko jih vidiš, boš padla na RIT

No. Imamo prav? Si ostala brez besed? 

Se spomniš Aleša Hrvatina? Našli smo njegove NOVE fotke in ko jih vidiš, boš padla na RIT (foto: Facebook/Aleš Hrvatin) Facebook/Aleš Hrvatin
2. 4. 2022

Leta 2017 smo na Planet TV spremljali prvo sezono serije Biggest Loser Slovenija, v kateri so pred kamerami televizije posamezniki poskusili izgubiti telesno težo in za vedno shujšati. 

Nina nam je razkrila, zakaj njenih staršev NI bilo na njuni poroki z Domnom (+kaj si mislijo o njenem ženinu)

Med njimi se je tistega leta znašel tudi Aleš Hrvatin, ki je ob vstopu v hišo veljal za tekmovalca z največ, kar 194 kilogrami. Šov in hišo je zapustil 36 kilogramov lažji, kako je bil videti tedaj pa si lahko pogledaš spodaj.

TAKO je bil videti v oddaji:

No, svojo pot do zdravega življenja je nadaljeval tudi po šovu in vsega skupaj na koncu izgubil več kot 100 kilogramov. Aleš je tudi danes videti naravnost čudovito, na njegovem Facebook profilu pa smo našli tudi fotografijo njegovega vzpona na Triglav.

Poglej, če bi ga zdaj prepoznala:

Bravo, Aleš! 

Aleš je sicer po koncu oddaje moči združil s svojo sotekmovalko Majo Cimermančič, saj sta skupaj ustanovila Facebook skupino  #aktivirajse, v okviru katere sta spodbujala posameznike k bolj aktivnemu življenju in jim pomagala z nasveti pri hujšanju. 

Ne, Kate Balon NI stara 34, kot piše v oddaji (če si se spraševala, koliko je v resnici stara)

Fotografije: Planet TV