Se še spomniš Stojana Auerja? Našli smo njegove NOVE fotke (+kaj počne zdaj)

Pred leti je veljal za pravega TV-zvezdnika, danes pa počne TO! Si vedela?

Se še spomniš Stojana Auerja? Našli smo njegove NOVE fotke (+kaj počne zdaj) (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
4. 4. 2022

Stojana Auerja se zagotovo spominjaš kot voditelja ene najbolj uspešnih TV oddaj v zgdovini Slovenije z naslovom Poglej in zadeni. Vodil jo je od leta 1992 do leta 1997, v njej pa so se zvrstili nastopi številnih zvezdnikov tistega časa.

Gledalci so komaj čakali, da vidijo, s katerimi znanimi obrazi jih bo presenetil. Med drugimi je k nam pripeljal takrat popularno skupino Kelly Family in najstiške idole Backstreet Boys. 

FOTO: Poglej, kako je LEPA nekdanja žena Jurija Zrneca (+kateri igralec danes greje njeno srce)

Hudo, kajne?

Po slovesu z malih ekranov ga nekaj časa ni bilo videti kaj dosti v javnosti, imel pa je tudi druge težave, saj se je zaradi davčne utaje moral zagovarjati na sodišču, kar zagotovo ni bilo niti najmanj prijetno.

Pred kratkim pa smo doživeli presenečenje, saj smo Stojana zasledili na Instagram profilu skupine Čuki - Jože Potrebuješ ga ponosno objema in očitno je, da med njima vlada veliko spoštovanje. 

Fotko si lahko pogledaš tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ČUKI🦉 (@skupina_cuki)

Kaj počne zdaj?

Sicer pa je Stojan Auer še prisoten v medijih - ima svojo radijsko postajo Radio Net FM, preizkuša pa se tudi v lokalni politiki in televizijski kanal Net TV, zadnje čase pa se ukvarja tudi z lokalno politiko - je namreč mariborski mestni svetnik ter predsednik Liste za pravičnost in razvoj (LPR), na lokalnih volitvah 2010 pa je tudi (sicer neuspešno) kandidiral za župana Maribora.

Ne, Kate Balon NI stara 34, kot piše v oddaji (če si se spraševala, koliko je v resnici stara)

Fotografije: Helena Kermelj