Se še spomniš slovenske pevke Hajdi? Poglej, kaj punca počne danes!

Hajdi. Saj se je še spomniš? Tista, ki nas je v otroštvu zasvojila s pesmijo "Naš kuža je hodil k sosedi v vas …" Poglej, kaj počne danes!

Se še spomniš slovenske pevke Hajdi? Poglej, kaj punca počne danes! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
24. 7. 2017

Nekdaj zelo priljubljena pevka Hajdi nas vedno znova spomni na naše otroštvo, ko smo si prepevali njene uspešnice 'Naš kuža', 'Petelinček kikirika', 'Nisem važna', 'Oblečem si oblekico' in druge. Še vedno jih znamo na pamet!

Hajdi je danes odrasla ženska, žena in mamica dveh otrok

Hajdi je danes mamica sinčkoma Danteju in mlajšemu Evanu. Ravno materinstvo ji je s pomočjo moža Urbana pripeljalo nov poslovni izziv.

"Velikokrat so me znanke spraševale, kje sem kupila to ali ono za svojega otroka in tako mi je mož za rojstni dan podaril spletno trgovinico. Sprva sem mislila, da se šali, kasneje pa sem videla, da je virtualni svet postal zame resničnost in nov izziv. Rada rečem, da je moj tretji hitrorastoči otrok," pravi simpatična svetlolaska.

 

Best things in life are for free and they are called hugs and kisses. #familytime #myboys #mommylife

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

"Kot novopečena starša sva z možem kupovala kup neumnosti, ki jih prodajajo na nasičenem trgu, zato sva se odločila, da želiva v našo butično trgovinico umestiti le tisto, kar je res praktično in uporabno. Z grozdnim izborom izdelkov želiva staršem olajšati vsakodnevna opravila in jim tako prihraniti tudi dragocen čas, ki ga bodo lahko namenili svojim otrokom."

Hajdina starša sta uspešna na svojih področjih, zato pravi, da ima podjetniško žilico verjetno že v genih.

"Že moj oče je delal kot komercialist in imel zelo dober občutek za delo z ljudmi, tudi mami je začela s svojim podjetjem precej zgodaj in ga uspešno s podporo družine vodi še danes."

"Sama sem že pri desetih letih služila svoj kruh z glasbo, seveda sta ključno vlogo tukaj odigrala tudi moja starša, ampak že takrat sem začela spoznavati poslovni svet, kako deluje, psihologijo ljudi, prodaje in podobno. Vse to so bile zelo pomembne izkušnje za moje nadaljnje delo."

 

When all eyes are on you, wink #quoteoftheday #instapic #instagood #instadaily

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Hajdi je pred tem 12 let delala kot svetovalka v banki na področju poslovanja s podjetji

"O svoji samostojni poti sem dolgo sanjala, ampak preprosto sem bila zelo srečna v svoji službi kot bankirka, dokler ni prišlo do krize, ki je precej pretresla segment bančnega okolja."

"Moja komercialna žilica je v teh razmerah precej trpela, saj je prišlo v gospodarstvo obdobje nezaupanja, ki je bilo posledica slabih naložb, plačilne nediscipline, prenapihnjenega nepremičninskega trga in še marsičesa, kar je vplivalo na slabo razvojno klimo gospodarstva. Tako sem se takrat odločila, da je čas, da te razmere uporabim v svoj prid, zaupam svojemu instinktu in grem po svoje."

Hajdi je realna in na vprašanje, ali je za tak korak potrebna drznost ali pogum, pravi takole …

"Mislim, da pogum v današnjih razmerah ni ključen faktor, problem se pojavi pri začetnem kapitalu, brez katerega ne gre. In če nimaš sredstev, je pot težka, zato uspe le redkim. Zaradi tega ne bom nakladala o tem, kako močno si moraš nekaj želeti in če je dovolj močno, ti bo uspelo ... raje bom rekla, da je treba delati, dati kaj na stran, se odrekati in tako poskusiti potem tisto nekaj uresničiti. Riziko pa je konstantno prisoten, zagotovila o uspehu v današnjih turbulentnih razmerah ni."

Brez moža Urbana ji to ne bi uspelo, o tem je prepričana!

"Moj mož je glavni krivec za vse to. Je moj partner, zaupnik in svetovalec tako zasebno kot poslovno. Je moj razum, saj včasih kar podivjam od vseh idej in projektov, ki se dogajajo v moji glavi, zato nujno potrebujem njegovo umirjenost in sistematičnost."

 

A king is not complete without his queen. #king #queen #mylove #kingdom

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Kaj pa glasba?

Punca še vedno rada poje! A njeno občinstvo namesto tisoč otrok danes šteje dva.

"Dante in Evan sta velika oboževalca Hajdi. Posrečena sta, ker ne moreta verjeti, da je mami na televiziji in še z njima, seveda pa imava oba z možem rada glasbo, tako da se pri nas ves čas pleše in poje. Rada poslušata, ko jima pojem, rada poslušata, ko jima govorim zgodbice o svojem otroštvu," navaja zanesljivi vir.

 

My boys #myboys #family #familytime #lifeisabeach

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Obujamo spomine: Se še spomniš spodnje skladbice? NUJNO jo poslušaj!

 

Obišči spletno trgovinico hajdi.si!

Vir: Govori.se

Preberi še: S to prikupno fotografijo je modna oblikovalka Nina Šušnjara čestitala za rojstni dan svoji sestri Maji

Priporočamo tudi: Osebna trenerka Jennifer Lopez je razkrila, kaj vse zvezdnica počne za svojo seksi postavo (jedilnik + vaje)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri