Se še spomniš Inje Zalta (Usodno vino)? Poglej, kaj lepotica počne zdaj😍

Inja Zalta žanje uspeh za uspehom. 😍 Bravoooooo, punca! ⭐️

Se še spomniš Inje Zalta (Usodno vino)? Poglej, kaj lepotica počne zdaj😍 (foto: POP TV) POP TV
14. 9. 2019

Se še spomniš simpatične igralke Inje Zalta, ki smo jo dodobra spoznali v štirih sezonah serije Usodno vino? 😍

Po tem, ko je v Sloveniji osvojila srca oboževalcev, se je podala v Združene države Amerike, in tam zabeležila uspeh za uspehom.

Najprej je blestela v lepotnem editorialu znane revije 7Hues, v kateri so Inji namenili kar 14 strani (fotografije si lahko pogledaš TUKAJ), potem pa je nastopila še v glasbenem videospotu romunske pevke Inne.

Ime se ti morda ne sliši znano, kljub temu pa gre za zelooooo priljubljeno glasbenico, ki ima na Facebooku skoraj 12 milijonov sledilcev, na Instagramu pa si ji sledi več kot 2.4 milijona ljudi. 

Inja je prizore za pesem 'No Help' s tujo produkcijo snemala na lokacijah v ameriškem Los Angelesu, nekaj med njimi pa so posneli še v vročem Maroku.

Video, v katerem blesti Inja si lahko pogledaš tukaj.

Tudi sicer njen Instagram redno razkriva vpogled v njen zvezdniški vsakdanjik, in kot je mogoče videti, se trenutno nahaja v kanadskem Torontu, ki velja za priljubljeno filmsko prizorišče. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inja Zalta 🌙🌿 (@zainja) on

Predstavila je tudi svoj izdelek na Kickstarterju:

S svojim srčnim izbrancem sta pred časom na Kickstarter postavila tudi svoj izdelek, o katerem sta leta 2016 spregovorila tudi z našo novinarko.

"Začelo se je s tem, da sva se spraševala, kako vse opraviti in biti pri vsaki stvari stoodstotno zraven. Sama namreč mislim, da si ustvarjalen lahko, ko kvaliteta tvojega življenja ne trpi in ko vsak izziv sprejmeš z veseljem. Z Nacetom sva se spraševala, kako, usoda pa nama je pokazala rešitev. Tako se je rodil OTO The Massage Shagger," je tedaj o izdelku povedala Inja in dodala, da se je njuna ideja rodila na poti:

"Na najinem prvem skupnem dopustu, čisto naključno, ko naju je na koncu dolge vožnje s prvim prototipom zmasiral prijatelj, hrvaški izumitelj, sva dobila idejo. Po peturni vožnji nama je hitra masaža res prijala in tako se je porodila ideja, da bi ta produkt lahko izboljšali, ga iz plastike naredili lesenega in zapakirali tako, da bi se ga dalo prodati prek interneta. Brez prepričljive demonstracije v živo," je začetke še pojasnila priljubljena igralka.

Fotografije: POP TV

Preberi še: VIDEO: Poglej te FANTASTIČNE počitnice🌴 družinice Petra Polesa (v Mehiki 🇲🇽)

Priporočamo tudi: Luka Dončić in Anamaria imata NOVO hišo v Dallasu (našli smo PRVE fotografije PRESTIŽNE notranjosti)