Se še spomniš bojevniške princese Ksene? Poglej, kako je lepa igralka videti danes!

Ksena (v originalu Xena): bojevniška princesa je bila ena izmed najbolj gledanih serij 90-ih let.

Se še spomniš bojevniške princese Ksene? Poglej, kako je lepa igralka videti danes! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 4. 2018

Pred zaslone nas je prikovala napeta zgodba in pa seveda glavna junakinja Ksena ter njena pomočnica v boju proti zlu Gabrielle. 

Za vse tiste, ki potrebujete rahlo osvežitev spomina, Ksena (Lucy Lawless) se je skozi serijo skušala odkupiti za svoje slabo ravnanje z ljudmi (da, sprva je bila "zlobnica"), tako da je s svojimi veščinami bojevanja pomagala nemočnim.

Njena spretnost z mečem in okroglim rezilom imenovanim "Chakram" (izvira iz Indije) je bila legendarna. Poleg orožja pa so Kseno oziroma Lucy zaznamovala tudi njena oblačila in pa gosti črni lasje. 

In kako je videti Lucy oziroma Ksena danes?

Danes Lucy ni več črnolaska, ampak je simpatična blondinka, ki uživa v družinskemu življenju. Potem ko je zaključila zgodbo Ksene, smo jo sicer lahko videli tudi v nekaterih drugih serijah, a nobena ni bila tako odmevna kot vloga bojevniške princese.

Lani so se sicer pojavile govorice, da bodo serijo ponovno oživili, in sicer z rahlo spremembo. V času prve serije se je stalno namigovalo, da sta bili Ksena in Gabrielle več kot prijateljici, v novi seriji pa naj bi to potrdili in njuno zvezo tudi bolj podrobno prikazali.

Glavni vlogi bi prevzeli isti igralki, kar pomeni, da bi Lucy zopet stopila v Ksenine čevlje, vendar so načrte za novo serijo na žalost oboževalcev odpovedali.

Si vedela?

  • Ksena je bila prva serija z eno najmočnejših internetnih baz oboževalcev (ne smemo pozabiti, da devetdeseta leta še niso bila ravno leta interneta). Baza je bila tako močna, da so zadnje srečanje v živo organizirali leta 2015, kar 14 let po tem, ko so serijo že prenehali snemati.
  • Originalen scenarij je predvideval, da Ksena že v tretjem delu umre, vendar je bil ustvarjalcem lik preveč všeč in so zgodbo prilagodili.
  • Ksenini vranje črni lasje bi v osnovi morali biti blond barve, ampak se je Lucy pobarvala na črno, ker naj bi s tem bolj pribižala videzu amazonske bojevnice.

Foto: Profimedia

Preberi še: Natalija (Zvezde plešejo): "Miha je čudovit človek, topel, senzibilen, ... pa tudi temperamenten in strasten

Priporočamo tudi: Uau! Moraš videti reklamo, ki jo je posnela Indira Ekić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri